TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Comunicació
  • Finalitzen les obres d’adequació de la sala polivalent de l’edifici Abadessa Emma de l’Institut Escola

Finalitzen les obres d’adequació de la sala polivalent de l’edifici Abadessa Emma de l’Institut Escola

Les tasques han consistit a fer el revestiment de les parets, a canviar la fusteria dels finistrals, a pulir el terra, en el pintat de les parets i en la col·locació de portes interiors que separen la sala principal amb dues petites sales que s’utilitzen per guardar material. Normalment aquest espai s’ha utilitzat com a gimnàs de l’escola per les seves dimensions, i està situat just a sota del pati de l’escola i dóna accés al pati de sorra del parc de les Mudes.

La part principal de l’edifici Abadessa Emma fou dissenyat per Duran i Reynals, i és d’estil modernista florentí. En destaquen les arcades del porxo de l’entrada i del pati. Des del curs 2010/11 acull els estudiants de secundària de l’Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses, quan es va crear aquest centre com a resultat de la fusió del CEIP Mestre Andreu i de la SES de Sant Joan, que alhora provenia de l’escola municipal Abadessa Emma.

20160316 201603 SALA POLIVALENT 1 OF 1L'última fase de l'actuació ha estat pulir el terra

0
0
0
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
0
s2smodern
powered by social2s