TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquí podeu seguir les notícies dels esdeveniments que succeeixen al nostre poble.

Raimond Aguiló en poesia i Josefina Ginesta en narrativa, guanyadors del VII Certamen Literari Joan Maragall

El veredicte del jurat es va fer públic dissabte a la mitja part d'un recital de poesia Maragall. La paraula viva, a càrrec dels alumnes de l'INS Montsacopa d'Olot. Els guanyadors són Raimond Aguiló (en poesia) per l'obra Probablement com sempre, i Josefina Ginesta (en narrativa) amb El saltiró de la Cardina. El segon premi en poesia ha estat per M'entesto a viure, de Joan Gimeno, i Temps d'innocència, de Ramon González. El jurat estava format per la regidora de Cultura Montserrat Tallant, els periodistes Jordi Vilarrodà i Jordi Remolins, el santjoaní Josep Illa, les professores Neus Freixa i Neus Cantos, i Maria Fernanda Martínez que és membre de l'AMPA de l'IE Mestre Andreu. 

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Sant Joan de les Abadesses viurà un Sant Jordi de tres dies

La celebració de la Diada de Sant Jordi a Sant Joan de les Abadesses omplirà d'activitats relacionades amb la literatura i amb la llegenda durant el dissabte 22, diumenge 23 i dilluns 24 d'abril. Els actes començaran el dissabte a les 18 hores, al Palau de l'Abadia, amb el recital Maragall. La paraula viva, a càrrec dels alumnes de l'INS Montsacopa d'Olot. En acabar la primera part de les lectures, es farà el lliurament de premis de la categoria adults del VII Certamen Literari Joan Maragall.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Nou curs de fotografia: aprèn a utilitzar Adobe Lightroom

El Centre Cívic - El Palmàs oferirà un nou curs de fotografia a partir d’aquest abril. Es tracta de quatre sessions d’una hora i mitja en què es podrà aprendre com funciona el programa Adobe Lightroom. Es tracta d’un programari que permet organitzar, editar i compartir les fotografies des d’un ordinador, des d’una pàgina web i, recentment, des de dispositius mòbils i tauletes.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Visita guiada i recital de poemes al voltant de Refugi d’Ànima de Camí

El TallerBDN d'escultura, juntament amb L'Espai Betúlia, l'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli i amb la col·laboració de l'Espai Art l'Abadia, ha organitzat una visita comentada a l'exposició "Refugi d'ànima" a càrrec de l'escultor Camí. L'acte, que tindrà lloc el dissabte 1 d'abril, a les 12 h, a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia, comptarà amb un recital de poemes de Coloma Lleal i Màrius Sampere, escrits expressament per les obres exposades.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern