TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquí podeu seguir les notícies dels esdeveniments que succeeixen al nostre poble.

Visita guiada i recital de poemes al voltant de Refugi d’Ànima de Camí

El TallerBDN d'escultura, juntament amb L'Espai Betúlia, l'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli i amb la col·laboració de l'Espai Art l'Abadia, ha organitzat una visita comentada a l'exposició "Refugi d'ànima" a càrrec de l'escultor Camí. L'acte, que tindrà lloc el dissabte 1 d'abril, a les 12 h, a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia, comptarà amb un recital de poemes de Coloma Lleal i Màrius Sampere, escrits expressament per les obres exposades.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern
Comparteix Sant Joan
powered by social2s

Res per aquí, res per allà… arriba la màgia al Cicle d'Espectacles Infantils

Aquest diumenge 2 d'abril, a les 17h, es representarà la segona proposta del Cicle d'Espectacles Infantils a Sant Joan de les Abadesses. Es tracta de Boces Show, amb el mac Arnau Gatz, un xou que barreja màgia, monòlegs i teatre, de la mà de l'estil característic i propi del jove il·lusionista lleidatà Arnau Boces. És un espectacle que s'inclou al CEI, però que està obert a tots els públics, i a diferència de la resta d'espectacles, es farà a la tarda.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Cuina, màgia i una princesa novella, al 14è Cicle d’Espectacles Infantils 2017

Un any més, torna el Cicle d'Espectacles Infantils amb tres propostes variades per fer passar una bona estona als infants. La primera proposta arribarà el diumenge 19 de març, a les 12 hores, amb la Teia Moner, que es posarà a la pell d'una cuinera que sap moltes receptes i que elaborarà diferents plats farcits de personatges fantàstics, en una mescla original d'educació en alimentació i nutrició, i espectacle. L'actuació tindrà lloc al Teatre Centre.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Sant Joan del revés: Carnestoltes 2017

Aquest cap de setmana arriba el Carnestoltes a la nostra vila (25 i 26 de febrer). Els grups Genion's, Balahits i el DJ LiMonetty posaran la música la nit de dissabte. Jaume Ibars i els Trastos Band, diumenge al carnestoltes infantil. Com a novetats d'enguany, diumenge també hi haurà premis (entrades familiars per al Clownia Festival), i dissabte al matí, els botiguers que participin de la festa disfressant-se, tindran dues entrades pel ball de la nit. A més, hi haurà més de 800 euros en premis en totes les categories.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern