TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquí podeu seguir les notícies dels esdeveniments que succeeixen al nostre poble.

“Interconnexions, 30 anys de papers”, de Dolors Puigdemont, a l’Espai Art l’Abadia

L'artista amerenca Dolors Puigdemont exposarà part de la seva obra en paper corresponent a les darreres tres dècades a Sant Joan de les Abadesses. "Interconnexions, 30 anys de papers" és una mostra dels papers, fibres vegetals trinxades, submergides, amb sedassos, recollides de l'aigua, a través dels quals Puigdemont treballa per aconseguir transparències i una tercera dimensió que reforça cosint i embastant fils sobre la rigidesa del paper, i a través d'altres matèries, que li permeten expressar el seu paisatge interior i viatjar més enllà de les aparences.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Cap d’any a Sant Joan de les Abadesses, festa segura i assegurada

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses ha preparat, un any més, un cap d'any amb tres opcions per començar el 2018 de la millor forma possible, al poble i sense desplaçaments. Pots fer-te la festa a mida i escollir si vols sopar en família o amb un munt de santjoanins abans d'anar al ball, que enguany començarà amb el Duet Ostres Ostres, prendrà el relleu Tapeo Sound System i rematarà la nit el santjoaní Dj Limonetty.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Santjoanins Urbi et Orbi

Vero Mora s'emporta la primera edició del concurs Santjoanins pel Món

Aquest dissabte es va fer al Palau de l'Abadia el lliurament de premis del seu concurs més popular: #SantjoaninsPelMón. L'iniciativa ha rebut més de 700 fotografies des de racons tan distants com Rússia, Austràlia, Cap Verd o les Illes Feroe.

El primer premi però ha estat per una imatge de les orelles d'un cavall Marwari a Udaipur (Índia), obra de Vero Mora.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

9 de desembre: Mercat de Nadal a Sant Joan de les Abadesses

Aquest dissabte 9 de desembre, Sant Joan de les Abadesses es prepara per a les festes amb el Mercat de Nadal. A partir de les 10 hores, el c. Beat Miró i la pl. Anselm Clavé s'ompliran de prop de quaranta parades de productes artesans i nadalencs. També hi haurà una taula d'intercanvi de joguines i espectacles i tallers infantils, a més d'una xocolatada popular amb un sorteig de la Unió de Botiguers.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern