TwitterFacebookYoutubeRSS

El Casal de Jubilats i Pensionistes és el protagonista de la 12a revista SJA

Ja està a la venda una nova edició de la SJA, la revista de la gent de Sant Joan. En aquest número hi trobareu un article central dedicat al Casal de Jubilats i Pensionistes per celebrar els seus 25 anys d'activitat, centrant-se en el vessant més quotidiana.També podreu saber què ha dut al santjoaní Jordi Muñoz Soler al Canadà i, a l'inrevés, per què ha vingut al nostre poble la brasilera Luciana Balsini. En aquest número, acomiadem Llaminadures Miki, a través d'una entrevista a la Carme Aulines, que s'acaba de jubilar; reviurem l'experiència de l'Emma Guillamet en dos camps de refugiats a Grècia i la creació de l'entitat Ens Movem; entrevistarem en Dani Llamas, responsable del muntatge sonor de Polònia i Crackòvia; i acompanyarem unes santjoanines en el seu viatge a l'Índia.

201701-BANNER-SJA-CASALL'article central de la SJA, parla del vessant més quotidià del Casal

Pel que fa a altres reportatges, ens endinsarem en la relació amb Sant Joan de l'arquitecte Raimon Duran i Reynalds coincidint amb l'efemèride del cinquantenari de la seva mort; també la del bisbe Josep Torras i Bages en l'any del centenari de la seva mort, i repassarem la figura del mexicà Salvador Moreno ara que s'han complert els 100 anys del seu naixement.

Les altres seccions habituals de la revista, com les nòtules, la secció de l'arxiu o els nous comerços, completen els continguts d'aquest magazín semestral escrit per un consell de redacció de voluntaris i col·laboradors puntuals, que treballen en coordinació amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Es pot comprar a l'Oficina de Turisme i a impremta Garriga, i té un preu de 2 euros.

Podeu consultar les anteriors revistes en aquest enllaç.

 

0
0
0
s2sdefault