TwitterFacebookYoutubeRSS

Eudald Alabau, l’escultor de les 4 estacions

L’artista ripollès Eudald Alabau Selva farà una intervenció artística al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses entre els dies 24 i 30 de gener. En concret, hi haurà diverses instal·lacions artístiques amb la llum, el foc, el gel i l’aigua com a eines, i que es col·locaran al claustre i als voltants del Palau de l’Abadia. Les obres ja hi seran des del 24 de gener, però la inauguració es farà el dissabte 28 de gener, a les sis de la tarda.

Durant aquella setmana, Alabau també serà protagonista a l’IES Mestre Andreu, ja que també participarà del seu dia a dia amb altres treballs.

Eudald Alabau
Eudald Alabau Selva (Ripoll, 1950) és un artista plàstic. Va estudiar i es va llicenciar a l’Escola Sant Jordi de Belles Arts de Barcelona, i és exprofessor d’escultura a l’Escola d’Art de Vic. Ha exposat la seva obra al Principat, Euskadi i a la Catalunya Nord, a més de participar en diverses experiències artístiques a Noruega i Eslovènia, i a la Fira d’Art Independent de Madrid (FAIM), celebrada al Palau de Congressos de la capital d’Espanya l’any 2008; i més recentment, a la primera biennal Land Art d’Andorra. Actualment, Eudald Alabau treballa en projectes de Land art, obres efímeres que utilitzen materials naturals, com el gel.

201701-cartell Eudald Alabau

0
0
0
s2sdefault