TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Un servei de bus acosta els santjoanins al concert per a les persones refugiades

Un servei de bus acosta els santjoanins al concert per a les persones refugiades

L'entitat Ens Movem, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha organitzat un servei de bus per assistir al gran concert per a les persones refugiades organitzat per la campanya Casa nostra, casa vostra, i que es farà el pròxim dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi. La cita reunirà més de 50 artistes, dels quals ja han confirmat la seva presència Txarango, Sílvia Pérez Cruz, Roger Mas, Paco Ibáñez, Marina Rossell, Amaral, Joan Dausà, Macaco, Ismael Serrano, Antonio Orozco, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, La Fura dels Baus, Manolo García, Los Chichos, Lluís Llach i Sílvia Bel, Aziza Brahim, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, African Gospel choir, Cheb Balowski i Feras Almalat.

Les persones interessades es poden adreçar a l'Oficina de Turisme fins al dia 1 de febrer. La sortida es faria a les 17.30 hores de la plaça Torras i Bages, i el transport té un cost de 12 euros, que està subjecte a modificació depenent del nombre d'inscrits totals. Les entrades pel concert es poden comprar a la plataforma Atrápalo, a un preu d'entre 15 i 60 euros. Per a més informació del concert, podeu visitar www.casanostracasavostra.cat.

Ens Movem
Ens Movem Sant Joan és una entitat que es va crear a finals del 2016 i que agrupa santjoanins que tenen la intenció de sensibilitzar i crear consciència sobre la situació de les persones refugiades amb l'objectiu de millorar les condicions de vida. Ho fan donant a conèixer petits projectes a través de xerrades i activitats per recaptar fons per a les seves tasques. En les darreres setmanes han acollit conferències de representants de la plataforma Stop Mare Mortum -que també han fet tallers a l'Institut Escola Mestre Andreu-, i una xerrada amb membres del circ social Contaminando Sonrisas i una treballadora del Seminari de Vic, que ha acollit prop de 40 refugiats.

Casa nostra, casa vostra
Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d'un gran grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació que varen coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat. A la tornada varen creure necessari denunciar el que havien vist i, a poc a poc, van anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l'anomenada "crisi migratòria" que viu la Mediterrània. El projecte s'ha obert i ha crescut, i ara compta amb representants de la nostra societat cultural i civil, i compten amb prop de 38.000 signants al seu manifest reivindicatiu.

201701-concert-persones-refugiades-barcelona17

 

0
0
0
s2sdefault