TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Una projecció d’instantànies de Jep Flaqué donarà la benvinguda a una nova entitat de fotografia a Sant Joan de les Abadesses

Una projecció d’instantànies de Jep Flaqué donarà la benvinguda a una nova entitat de fotografia a Sant Joan de les Abadesses

Sant Joan de les Abadesses comptarà amb una nova entitat sobre fotografia que s'incorporarà al teixit associatiu del poble. Grup Fotogràfic Abadesses té l'origen en els cursos que ha impartit David Fajula durant els darrers anys al Centre Cívic i, de fet, ell en serà el primer president. En el seu inici, l'associació ja compta amb prop de quinze socis i sòcies d'arreu de la comarca i és l'única entitat fotogràfica constituïda actualment al Ripollès. Entre d'altres, organitzaran concursos, sortides, cursos, exposicions i conferències, amb la fotografia com a leitmotiv. La primera de les activitats que organitzaran és la projecció de fotografies "Descobrint la fotografia de Costa. Detalls naturals i grans paisatges", de Jep Flaqué, que precedirà la presentació en societat del grup.

En l'acte hi assistiran Jep Flaqué, així com els membres de la nova associació i la regidora de Cultura, Montserrat Tallant, i es farà el dissabte 21 de gener, a les 18 hores, al Palau de l'Abadia.

Jep Flaqué
Jep Flaqué (Barcelona, 1977) es considera paisatgista, encara que l'atrau la macrofotografia i les petites abstraccions. És autodidacta i va comprar la seva primera càmera l'any 2001, decidit a fotografiar el món natural que l'envolta, especialment el mar i els espais oberts. La seva màxima inquietud és fotografiar el paisatge i ser capaç de transmetre les sensacions invisibles per captar l'atenció de l'espectador. Tot i que ha recorregut grans espais naturals de l'estranger, el seu treball se centra principalment a Catalunya, als Pirineus i al País Basc. Les seves imatges han estat publicades en diversos llibres, revistes i calendaris, i les seves imatges han estat premiades als concursos de natura més importants del país, entre el que destaquen cinc premis internacionals MontPhoto.

Dissabte 21 de gener - 18 h
Projecció fotogràfica a càrrec de Pep Flaqué i presentació del Grup Fotogràfic Abadesses
Palau de l'Abadia. Sant Joan de les Abadesses

jep-flaque-pres-gfa-17

0
0
0
s2sdefault