TwitterFacebookYoutubeRSS

Reunió informativa del programa Hi-Connect de l'Alberg Ruta del Ferro

Anglaterra, Gal·les, Holanda, Alemanya, Noruega, Islàndia, Escòcia, Estats Units, Eslovènia, Croàcia, República Txeca, Portugal i Espanya són els països on poden viatjar els joves d'entre 18 i 30 anys del Ripollès, de l'Alt Empordà, la Garrotxa i el Pla de l'Estany que participin en el programa d'intercanvi de joves que va iniciar l'Alberg Rural Ruta del Ferro l'any 2011.Durant aquest intercanvi, els albergs dissenyen un pla de treball per a la persona que va a fer el voluntariat, de manera que puguin conèixer els diferents estils de treball de cada país i poder adaptar-les als albergs d'on provenen.

Participar en aquest projecte aporta molts beneficis als joves, com ara la capacitació per al mercat de treball, la possibilitat d'obtenir una experiència formativa i laboral en una època econòmica difícil, la immersió lingüística i pràctica de l'anglès i/o altres idiomes i la millora de l'autonomia i el desenvolupament personal. Des del 2011 ja hi han participat 53 voluntaris, que n'han fet una molt bona valoració.

Els joves que vulguin formar part d'aquest projecte hauran d'aprendre les competències necessàries durant 40 hores en un dels albergs catalans i després podran anar a treballar a l'estranger durant un mínim de 15 dies. En total s'oferiran una desena de places i en funció de la demanda s'haurà de fer un procés de selecció. Les estades són d'un mínim de quinze dies i s'acostumen a fer entre juliol i setembre.

Els qui estiguin interessats en el projecte podran assistir una reunió informativa que es farà el divendres 24 de febrer, a les 19h, al Centre Cívic - El Palmàs.

Més informació:
Anna Julvé - Tècnica de Joventut
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
9
72 722 357

Xevi Sala - Director de l'Alberg Ruta del Ferro
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
9
72 720 495 

 

Cartell-reunió-Hiconnect-2017

 

0
0
0
s2sdefault