TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Res per aquí, res per allà… arriba la màgia al Cicle d'Espectacles Infantils

Res per aquí, res per allà… arriba la màgia al Cicle d'Espectacles Infantils

Aquest diumenge 2 d'abril, a les 17h, es representarà la segona proposta del Cicle d'Espectacles Infantils a Sant Joan de les Abadesses. Es tracta de Boces Show, amb el mag Arnau Gatz, un xou que barreja màgia, monòlegs i teatre, de la mà de l'estil característic i propi del jove il·lusionista lleidatà Arnau Boces. És un espectacle que s'inclou al CEI, però que està recomanat per a tots els públics, i a diferència de la resta d'espectacles, es farà a la tarda.

La tercera i última cita arribarà de la mà de la companyia La Bleda, que ens explicarà la història de Tut-turutut la princesa! (23 d'abril, 12 h). La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor, i empesa per la il·lusió que li feia ensenyar-lo avui que hi ha tanta gent, emprèn un viatge per recuperar-lo, en què descobrirem dues accepcions de valor: el que donem a les coses i el que tenim per afrontar dificultats.

El Cicle d'Espectacles Infantils que consta d'un conjunt d'espectacles amb un fort component educatiu, fomenta la cultura i permet als infants conèixer les diferents disciplines. Com cada any són tres espectacles, teatre, màgia i un especial per a la Diada de Sant Jordi. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitza cada any aquest cicle d'espectacles amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat. Tots els espectacles són gratuïts.

20170324 ARNAU-GATZ-WEB

 

0
0
0
s2sdefault