TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Sant Joan de les Abadesses viurà un Sant Jordi de tres dies

Sant Joan de les Abadesses viurà un Sant Jordi de tres dies

La celebració de la Diada de Sant Jordi a Sant Joan de les Abadesses omplirà d'activitats relacionades amb la literatura i amb la llegenda durant el dissabte 22, diumenge 23 i dilluns 24 d'abril. Els actes començaran el dissabte a les 18 hores, al Palau de l'Abadia, amb el recital Maragall. La paraula viva, a càrrec dels alumnes de l'INS Montsacopa d'Olot. En acabar la primera part de les lectures, es farà el lliurament de premis de la categoria adults del VII Certamen Literari Joan Maragall.

Diumenge, a més de les parades de roses i llibres habituals de la Diada de Sant Jordi, la companyia La Bleda representarà una obra de teatre familiar al passeig Comte Guifré (12 hores, gratuït), dintre del 14è Cicle d'Espectacles Infantils. A Tut-tururut la princesa coneixerem la Bleda, que ha perdut el seu tresor i, empesa per la il·lusió que li feia ensenyar-lo avui que hi ha tanta gent, emprèn un viatge per recuperar-lo en què descobrirem dues accepcions de valor: el que donem a les coses i el que tenim per afrontar dificultats.

Per últim, el dilluns 24 d'abril, a les 10.30 hores, es farà l'acte d'entrega de la categoria escolars del Certamen Literari Joan Maragall al Teatre Centre. Maria Cullell, una de les directores del SAT-Teatre Centre, i Joan Garcia, director de l'emissora municipal La Veu, faran la lectura de les obres mentre l'il·lustrador Toni Ortiz les dibuixarà i es veurà el procés projectat en una pantalla.


Dissabte 22 - 18 h
Recital Maragall. La paraula viva
Entrega dels premis de la categoria adults del VII Certamen Literari Joan Maragall
Palau de l'Abadia


Diumenge 23 - Diada de Sant Jordi
A partir de les 10 h, parades de llibres i roses, parades d'entitats i botiguers, biblioteca al carrer, signatura de llibres...
A les 12 h, espectacle familiar Tut-tururut la princesa amb la cia. La Bleda
Passeig Comte Guifré


Dilluns 24 - 10.30 h
Acte de lliurament de premis del VII Certamen Literari Joan Maragall dels alumnes de l'IE Mestre Andreu 
Teatre Centre


 

recital-lliurament-premis-adults

 

cei-la-bleda


certamen-lliurament-premis-escolars

0
0
0
s2sdefault