TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Sorteig Cap de Setmana

Sorteig Cap de Setmana a l'Alberg Ruta del Ferro

1. Dóna’ns les teves dades de contacte, a continuació, en aquesta plana.

2. Publica una foto divertida, original, única... A la pàgina de Facebook de l’Alberg de la Ruta del Ferro de la teva estada a Sant Joan de les Abadesses.

Entre tots els participants que hagin fet les dues coses, sortejarem un Cap de Setmana a l’Alberg Ruta del Ferroa pensió completa per passar una estada a Sant Joan de les Abadesses.


Nom i cognoms(*)

Email(*)

Mòbil(*)

Quin és el motiu de la teva estada?

Autorització legal(*)
Invalid Input

AVÍS LEGAL: D'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per tal de donar resposta a la sol·licitud que ha presentat. Així com d’informar d’altres serveis o actuacions municipals que, en base a les dades falicitades, es consideri que poden ser del seu interès. El responsable del fitxer és l’AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LES ABADESSES, titular de l'ALBERG RUTA DEL FERRO, i podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita adjuntant fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si s'escau, a la seu de l'Ajuntament ( Plaça Major, 3 de Sant Joan de les Abadesses), o bé, mitjançant el formulari electrònic que es troba a l'apartat de tràmits de l'Ajuntament (Seu electrònica). http://seu.santjoandelesabadesses.cat

Codi de validació(*)
Codi de validació