fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Municipal Josep Picola

La Biblioteca Municipal Josep Picola és un espai cultural municipal obert a tothom. Ofereix serveis de lectura i consulta dels fons (llibres i publicacions), informació bibliogràfica i de referència i servei de préstec individual i col·lectiu (escoles, entitats...). També, es pot consultar en línia el Catàleg col·lectiu del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, amb els importants avantatges que això comporta pel que fa a la disponibilitat de recursos.

D'aquesta manera, aquest equipament dóna resposta a les necessitats d'informació, formació i lleure del municipi de Sant Joan de les Abadesses. A més, de ser un portal per a la ciutadania per accedir a les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. La biblioteca ofereix un servei informàtic, dotat amb sis ordinadors amb connexió a Internet, una impressora i un escàner. La Biblioteca Josep Picola és de titularitat municipal i està integrada dins la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

BIBLIOTECA JOSEP PICOLADes del 2000, la Biblioteca porta el nom del poeta Josep Picola Soler (1913-2002), fill il·lustre de la Vila

Continuar llegint