fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

26è Festival del Comte Arnau: concert de Ramon Mirabet

Ramon Mirabet

Begin Again

17 de juliol de 2021, a les 22 h, al claustre del Monestir

FCA2021 CONCERT Ramon Mirabet

Si el riu baixa amb força tens dues opcions: deixar-te portar a un mar de dubtes o intentar remuntar a contracorrent fins arribar a la millor riba. No importa els cops que caiguis a terra, si no les ganes i l’energia que posis per alçar-te. Ramon Mirabet sap que per molt lluny que estigui l’horitzó anhelat cap esforç suposarà una pèrdua de temps. Mai ens hem de conformar amb el que ja tenim, sempre s’ha de tornar a començar, sortir al carrer i enfrontar-se a nous reptes per enriquir-se i, amb una mica de sort, per sentir-se més alliberat.

Els nous reptes del Ramon Mirabet els podreu llegir en les noves cançons. Alçat com creador, productor i espectacular intèrpret, Mirabet ens apropa a un món on la èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a mitat de camí. Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins a l’epicentre del rock, fins el mateix nucli dels gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa.

Ramon Mirabet segueix demostrant amb “Begin Again” que la seva no és una carrera convencional, que és un home disposat a mirar el pas de la corrent des de la riba i que la seva veu segueix sense trobar rival.

“Begin Again” és un disc fracturat amb la paciència que requereix qualsevol cosa de la que et puguis sentir satisfet. Un disc visceral fet a base de cops contra els murs del temps, de la inspiració i de la pressió. Ramon Mirabet ha tingut clar que aquest disc havia de ser el millor disc que volia fer just en aquest moment i que res ni ningú alteraria els seus plans. Les cançons de “Begin Again” estan escrites des de l’amor i des de la ràbia positiva que t’ajuda a allunyar rancors, del que has vist i viscut en viatges, de les amistats correspostes i des de la convicció que tornar a començar no suposa donar ni un pas enrere.

210517.RAMON MIRABET.PROMO ALTA2

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per InternetFestival del Comte Arnau 2021

El Festival del comte Arnau és un certamen anual de programació cultural inspirat en el mite del Comte Arnau que se celebra cada mes de juliol i agost des de l'any 1995.

Un estiu més, el comte Arnau i les seves diverses interpretacions artístiques seran el nexe de les propostes culturals de Sant Joan de les Abadesses, en una proposta d'activitats que relacionen el nostre patrimoni arquitectònic, la nostra història i les nostres llegendes i tradicions. Un festival únic en què els espectacles tenen lloc al mateix espai on també transcorren les llegendes que els inspiren. Com sempre, la recepta portarà dansa, teatre i música, i estrenarà una obra inèdita relacionada amb el comte.

Tot i la situació excepcional que ens ha tocat viure durant el darrer any, el comte Arnau tornarà a aparèixer durant les nits d'estiu a Sant Joan de les Abadesses. Enguany, la cita arriba a la seva vint-i-sisena edició, per celebrar-ho, s'han programat tres espectacles musicals. Blaumut, Ramon Mirabet i Carles Cases Strings Band són els noms propis d'una edició que arrancarà amb la Conferència a càrrec de Marcel Miquel i Jordi Vilarrodà el dia 2 de juliol de 2021, a les 18 h, al Palau de l’Abadia.


26è Festival del Comte Arnau

DEL 10 DE JULIOL AL 26 D’AGOST

2021

FCA-2019

 

 Principal espectaclesFCA21

26è Festival del Comte Arnau: concert de Carles Cases String Band

Carles Cases String Band

Concert Paradiso

24 de juliol de 2021, a les 22 h, al claustre del Monestir

Concert Carles Cases 26è Festival del Comte Arnau

Carles Cases Strings Band reinterpreta les bandes sonores més conegudes del compositor italià Ennio Morricone, autor de centenars de bandes sonores. Un homenatge a clàssics com Cinema Paradiso, Novecento, Els intocables d’Eliott Ness o Érase una vez en América.

El compositor Carles Cases ha reinterpretat de nou l’obra orquestral de Morricone. Un documental en viu, comentat en directe pel periodista cinematogràfic Àlex Gorina.

Carles Cases (1958) és, sens dubte, un dels millors compositors que hi ha actualment al nostre país i un dels més prestigiosos d’Europa. És, a més, pianista, violoncel·lista i director d’orquestra. Gràcies a la seva exhaustiva formació acadèmica, al seu talent extraordinari i al seu treball constant ha pogut tirar endavant grans obres que es pot dir que ja formen part del ric patrimoni artístic del nostre país.

210724.CARLES CASES STRINGS BAND Marta Pich 2

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per InternetVisita dramatitzada: Els desitjos del comte Arnau

Els desitjos del comte Arnau

La història del comte Arnau en uns escenaris màgics

11, 12, 18, 19, 25 i 26 d’agost, a les 21 h, al Palau de l’Abadia

PREU: 6 € adults. 3 € menors de 12 anys. Gratuït menors de 6 anys.

Visita dramatitzadaFCA21

Els racons més suggestius de Sant Joan de les Abadesses en són l'escenari. La vida del Comte Arnau n’és el tema. Un recorregut dramatitzat i fascinant n’és l'experiència. Viure una nit singular recorrent  la vida del Comte Arnau. Escenografies, decorats i actors fan possible immergir-se en una llegenda que representa la vida d’aquest mític personatge.

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per InternetCaminada: Cercant les petjades del comte Arnau

Cercant les petjades del comte Arnau

Caminada nocturna

21 d’agost, a les 21 h. Activitat gratuïta.

Caminada nocturnaFCA21

Una passejada nocturna que ens descobreix els camins que recorria el comte Arnau pels voltants de Sant Joan de les Abadesses. Durant el recorregut hi haurà l’oportunitat de conèixer una part de la llegenda del comte Arnau. Per a participar en aquesta activitat és obligatori l’ús de calçat adequat i un lot o frontal.

Gastronomia: El dolç del comte Arnau

El dolç del comte Arnau

 Podreu degustar el dolç del comte Arnau, inspirat en els receptaris de la cuina medieval a les fleques i a les pastisseries de la vila.

PLAT-DOLC-FESTIVAL-COMTE-ARNAU