TwitterFacebookYoutubeRSS

festadona-palmas-01El proper dissabte 10 de març tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses la Festa de la Dona per commemorar que el dia 8 se celebra el Dia de la Dona. Aquesta diada, organitzada per l'Associació de Dones de Sant Joan -una entitat que acaba de néixer-, comptarà amb diversos actes.

 

A les 16h hi haurà un partit de futbol al camp municipal, en què hi participaran una trentena de jugadores. Igual que l'any passat, aquest partit és amistós, i les dones porten uns dies entrenant i practicant aquest esport per estar en forma el dia 10. De fet, la idea de crear l'Associació de Dones va sorgir després de l'èxit que va tenir aquesta activitat ara fa un any.

A les 20h es farà la presentació oficial de l'Associació de Dones a l'Auditori del Casal Jaume Nunó – El Palmàs. L'acte comptarà amb la presència de la Sra. Josefina Surina Gelis, Coordinadora Territorial de l'Institut Català de les Dones a Girona.

A partir de les 21:30h hi haurà un sopar de dones a l'antic escorxador del municipi. El preu del tiquet és de 22€ i es pot comprar a l'Oficina de Turisme o al Centre Cívic – Palmàs.