TwitterFacebookYoutubeRSS

camiada1maigue-palmas-01El proper 1 de maig es celebrarà la 23a edició de la Caminada Popular de l'1 de maig a Sant Joan de les Abadesses, organitzada per la Unió Excursionista de la vila. Aquest any hi haurà un nou recorregut de 15 quilòmetres però mantenint el que més la caracteritza: bon paisatge, bona companyia i, sobretot, un bon esmorzar. Aquest any també hi haurà el concurs fotogràfic, l'objectiu del qual és captar les millors instantànies de tot el que passa durant la caminada popular.

Es pot fer la inscripció de forma anticipada via web (www.uesantjoan.cat) o presencialment a la Ferreteria FERMAC de Sant Joan fins el dissabte 28 d'abril. El preu de les inscripcions anticipades és de 9€ per als socis de l'entitat, 12€ per als no socis i 3€ per als menors d'11 anys. Les inscripcions el mateix dia de la caminada tenen un suplement de 2€.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Unió Excursionista a través d'aquest correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.