TwitterFacebookYoutubeRSS

taga2012-palmas-01Avui es dóna el tret de sortida per la Taga 2040 Evo d'enguany, ja que s'obre el període d'inscripcions. El diumenge 16 de setembre es disputarà la 13a edició d'aquesta gran prova, que any rere any s'ha consolidat com un referent dins l'especialitat de les curses de muntanya de casa nostra. Aquest any l'organització ha introduït novetats molt interessants, com ara el nou recorregut en el tram de baixada i la realització de dos recorreguts per a les categories Júnior i Sub-23.

La prova augmenta en desnivell i quilòmetres, com també un 18% el coeficient de dificultat respecte les anteriors edicions. Els seus 27,52 km i 1.928 metres de desnivell positiu acumulat representen un nou repte per aquesta edició. La puntuació per la Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC serà de 130 punts.
Enguany la sortida serà a les 9h al passeig Comte Guifré de Sant Joan i acabarà al mateix punt.
Hi haurà trofeus per als primers classificats de cada categoria, obsequis per a tots els participants i sorteigs de regals.

Les inscripcions via web, que s'han obert avui, es poden fer omplint un formulari que trobareu a la web www.taga2040.com

Per a més informació: www.taga2040.comwww.twitter.com/Taga2040