TwitterFacebookYoutubeRSS

Logotip Club Triatló Sant Joan AbadessesLa Duatló de Sant Joan de les Abadesses escalfa motors. Després que l'any passat un esvoranc a la N-260 entre Ripoll i Sant Joan obligués primer a ajornar-la i després a modificar-ne el recorregut, la prova retorna a les distàncies olímpiques que el Club Triatló de Sant Joan (CTSJA) va establir fa dos anys: 10 quilòmetres de cursa, 40 amb bicicleta i 5 més de cursa. En aquesta 21a edició, que es farà el pròxim diumenge 9 de març, la cursa tornarà a ser puntuable pel Circuit Català i per a la Lliga de Clubs.

Pel que fa al recorregut, la cursa a peu es disputarà per dintre de Sant Joan. La sortida es farà a les 10h des de la pl. Barcelona i els corredors faran camí cap al barri de l'Estació, arribaran a Toralles per la carretera, baixaran per la via verda Ruta del Ferro i del Carbó fins al barri del Pla del Roser, i tornaran al punt inicial pel Pont Vell. En el primer segment repetiran aquest circuit abans d'agafar la bicicleta. El tram en bicicleta portarà els corredors a Ripoll i tornaran per Vallfogona i pel Coll de Sentigosa fins a la pl. Barcelona, on faran, de nou, el recorregut a peu.

L'entrega de pitralls es farà entre les 8 i les 9.30h, l'inici de la prova serà a les 10h i s'espera que el primer corredor arribi al voltant de les 12 de migdia. L'entrega de premis està programada per a les 14h. Es premiaran els tres primers classificats de les categories Júnior, Sub 23, Absoluta, Veterà 1, Veterà 2 i Veterà 3, tant en categoria masculina com femenina. Com en altres edicions, també es disputarà una duatló infantil, a les 11h. Recordem que en les dues anteriors edicions el guanyador va ser l'atleta ripollès Aleix Fàbregas.

La XXI Duatló de Sant Joan de les Abadesses està organitzada pel CTSJA, la Federació Catalana de Triatló i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

TALLS EN LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES
La cursa ciclista es desenvoluparà entre les 10.30 i les 13h per les carreteres N-260 (Sant Joan – Ripoll), N-260 a (Ripoll – Coll de Coubet), i GI-521 (Coll de Coubet – Sant Joan). L'única carretera tancada al trànsit en aquests horaris serà la GI-521.

Cartell de la Duatló de Sant Joan de les Abadesses 2014

horaris duatlo 2014

 

Per a més informació:
Blog del Club Triatló de Sant Joan de les Abadesses
Pàgina de la Federació Catalana de Triatló