TwitterFacebookYoutubeRSS

emmonaLa Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses (El Ripollès) proposa als santjoanins i santjoanines que acullin un participant de la cursa d'ultraresistència Emmona durant la prova. La iniciativa busca que aquells qui tinguin un corredor a casa expliquin com és el poble, a la vegada que veuen com es prepara un atleta per prendre part a la Ultra Trail.

Com s'alimenta un participant de l'Emmona? Quins són els hàbits dels corredors abans d'una cursa tan dura? Els santjoanins i santjoanines tindran l'oportunitat de conèixer les respostes d'aquesta pregunta durant el cap de setmana del 14 i 15 de juny. La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses ha engegat una iniciativa per tal que els veïns del poble acullin a un participant de la prova a la vegada que donen un cop de mà als organitzadors per allotjar els corredors.

{music}images/stories/laveu/talls/emmonavilatans{/music} 

La idea va sorgir de la mateixa peculiaritat de l'Emmona, ja que els participants dels altres anys queden molt satisfets per com els vilatans es bolquen en aquesta cursa. Aquesta és una de les característiques de la prova que varen fer que l'Emmona quedés entre les tres millors curses d'ultra-resistència del 2013 en una votació feta pels mateixos corredors a la xarxa social esportiva Finixer, només superades per La Ultra Cavalls del Vent i la Transvulcània, curses que en multipliquen el pressupost.

El ressò que té la prova al poble es va poder veure al carnestoltes d'aquest cap de setmana passat, en què un grup de santjoanins va organitzar una paròdia de l'Emmona durant la rua. Just aquesta setmana s'ha sabut que la cursa creix 4 quilòmetres fins als 110KM amb un desnivell de 8.460 metres. L'Emmona es presentarà el 12 de març a Barcelona i ja han confirmat la seva participació en la prova d'enguany Arnau Julià (guanyador fa dos anys), Roberto Heras i Núria Picas.

Per a més informació: http://www.emmona.cat/

web emmona vermell 2014