TwitterFacebookYoutubeRSS

 L’associació d’homes Els Gentils, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha organitzat una festa a l’antic escorxador per recordar la música i l’ambient dels anys 70 a la població. Ho faran a través dels DJ’s que entre els anys 1972 i 1982 varen punxar a la discoteca Mandrops, que va animar les nits santjoanines durant aquesta època (Joan Pujol, Josep Lluís Guàrdia, Àngel Moreno i Joaquim Bassaganya) i que punxaran discs de vinil, alguns dels quals han estat cedits de l’arxiu musical de La Veu, l’emissora municipal.

La festa, però, començarà abans amb un sopar amb un catering del restaurant la Teuleria, i acabarà amb una altra sessió de DJ amb el santjoaní Dani Llamas, guanyador Desalia Talent que organitza Rom Barceló, i que va punxar al Rom Barceló Desalia 2015 que es va celebrar aquest febrer passat a Punta Cana.

Els tiquets pel sopar i per la sessió de DJs es poden adquirir a l’Oficina de Turisme a un preu de 20 euros per a socis, i 22 euros per als no socis. Si no assistiu al sopar, l’entrada a les sessions de DJ’s de Mandrops i d’en Dani Llamas tindrà un preu de 5 euros per a socis, i 7 euros per a no socis, amb consumició inclosa.


FESTA MANDROPS
Dissabte 2 de maig
21h Sopar a la Teuleria
23h Sessió de DJs amb Joan Pujol, Josep Lluís Guàrdia, Àngel Moreno, Joaquim Bassaganya i Dani Llamas

 

CARTELL-FESTA-MANDROPS