TwitterFacebookYoutubeRSS

La sessió plenària celebrada el divendres 29 de gener de 2016 va aprovar per unanimitat les bases d’actuació que han de regir la gestió urbanística integrada del polígon d’actuació del Pla de Millora Urbana de la Colònia Llaudet. S’ha escollit desenvolupar la urbanització a través d’un model de cooperació, en què el consistori treu a concurs la concessió de l’execució i s’atorga a un particular que no necessàriament n’ha de ser el propietari.

La urbanització es desenvoluparà de forma gradual i l’empresa guanyadora podrà acabar-la en un termini de 5 anys. En la primera fase, que s’ha de completar abans d’un any, es portarà els serveis i les xarxes d’abastament d’aigua i residuals des del nucli urbà. En les següents fases es construirà una rotonda i un vial d’accés a la nau existent, a més de la urbanització de la resta del polígon. El cost total del contracte serà de 3.543.208,74 euros.

Es tracta d’una notícia important pel desenvolupament econòmic de Sant Joan de les Abadesses i del Ripollès, ja que ampliarà la poca oferta de terrenys per a noves empreses que hi ha a la comarca. El projecte s’aprova ara per l’interès d'empreses per instal·lar-se al sector.