TwitterFacebookYoutubeRSS

La Fundació Emma de Sant Joan de les Abadesses durà a terme una actuació al menjador, a través de la compra de diversos elements que faran més còmode, segur i agradable aquest espai comú de la residència, que és també un espai de convivència clau. L'actuació tindrà un cost d'11.852,34 euros, dels quals la meitat es finançaran gràcies a la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa". Aquest dijous 23 de maig, Ivan Tibau, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona; l'alcalde Ramon Roqué, president del patronat que regeix la fundació; i Mònica Rebollo, directora de la Fundació Emma, han signat el conveni a la mateixa residència.

En concret, s'adquiriran 12 taules rodones de fusta i 30 cadires amb reposabraços, a més d'un moble de menjador bufet, un microones, una lletera, un frigorífic, una cafetera i una torradora, a més del repintat de la sala. La finalitat d'aquests elements és que l'aspecte que tingui sigui el més semblant a una llar possible, i fugir dels aspectes que poden tenir connotacions d'hospital, una idea que ja fa anys que s'ha implantat a la resta d'espais i al dia a dia del centre, i també per poder prestar un servei millor als usuaris. En total se'n beneficiaran 81 persones entre usuaris residents, del centre de dia, o de menjador social.

Aquesta intervenció forma part d'un projecte més gran que també pretén modernitzar el mobiliari i els aparells de la cuina i repensar l'espai. Durant aquest 2019 es farà la redacció del projecte a partir de les funcionalitats i canvis que s'hi volen introduir, i s'espera executar l'obra l'any 2020.

201905-FEMMA-CAIXA