TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses renovarà a partir de febrer i durant els pròxims sis mesos el programa destinat a millorar l’atenció a la gent gran del nostre municipi, que es va dur a terme per primera vegada el 2015 i que s'ha impulsat cada any des de llavors. El projecte consisteix a proporcionar un servei d’acompanyament a les persones majors de 65 anys empadronades al nostre poble i que visquin soles, per tal de facilitar-los fer la compra, anar al metge o al casal d’avis, per exemple.

L’objectiu de la iniciativa és doble, ja que a més de millorar les condicions de vida de la gent gran i evitar l’aïllament social de les persones que es troben en pitjors condicions físiques, també s’ha pogut contractar una persona a l’atur a través del programa Treball als Barris del Servei d’Ocupació de Catalunya, sol·licitat i coordinat per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

El servei d’atenció a la gent gran és gratuït i compta amb el suport del Consorci de Benestar Social del Ripollès. Totes les persones que estiguin interessades a adherir-se a aquest programa ho han de fer abans del 30 de gener a les oficines de l’Ajuntament, o bé trucant al 972 720 100 (extensió 200).