TwitterFacebookYoutubeRSS

Els pròxims 23 i 28 d’octubre, i el 6, 9, 13, 23 i 24 de novembre, es durà a terme la campanya de vacunació de la grip a Sant Joan de les Abadesses, al recinte de l’Antic Escorxador.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip (majors de seixanta anys, embarassades i persones de qualsevol edat amb condicions de risc) i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

Aquest any, a més, també es posa especial èmfasi en la vacunació per la situació actual de pandèmia pel nou coronavirus SARS-CoV-2, i l’objectiu també és el de reduir l’impacte sobre la pressió assistencial així que, tot i que la prioritat és per a les persones de risc, la vacunació estarà oberta a tota la població. El mateix personal de sanitat us orientarà sobre la idoneïtat de vacunar-vos. És important remarcar que cal demanar cita trucant al Consultori Mèdic o a través d’internet, en l’apartat dedicat a demanar cita per vacunar-se.

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha cedit l’espai de l’Antic Escorxador per evitar interferir en el dia a dia del consultori. Els horaris de vacunació seran: 23 d’octubre i 6, 13, 23 i 24 de novembre, de 9 a 14 hores; i dimecres 28 d’octubre ii dilluns 9 de novembre, de 14 a 19 hores.

La situació del municipi de Sant Joan de les Abadesses amb relació al coronavirus es va estabilitzar després dels brots detectats a principis de setembre. Actualment, però, s’han detectat 4 casos des del 29 de setembre, després d’estar prop de 20 dies sense cap cas detectat, segons el portal de dades obertes de la Generalitat.

HORARIS DE VACUNCACIÓ
Divendres 23 d'octubre, de 9 a 14 hores
Dimecres 28 d'octubre, 14 a 19 hores
Divendres 6 de novembre, de 9 a 14 hores
Divendres 13 de novembre, de 9 a 14 hores
Dilluns 23 de novembre, de 9 a 14 hores
Dimarts 24 de novembre, de 9 a 14 hores
Dilluns 9 de novembre, de 14 a 19 hores

20102020 VACUNCACIO