fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Butlletí i Xarxes socials

31 de juliol, 22ena Trobada Sardanista del Ripollès

sardanawebEl proper diumenge, 31 de juliol, se celebra a Sant Joan de les Abadesses, la 22ena Trobada Sardanista del Ripollès, La nostra Vila que fou ciutat Pubilla de la Sardana l'any 1997 acull, aquest cap de setmana, aquesta trobada que té com a protagonista la sardana, símbol de la catalanitat, la germanor i la igualtat.

La diada s'iniciarà amb la inauguració de l'exposició Antologia dels nostres compositors del Sr. Josep Burniol. Tot seguit, Apologia de la Sardana a Sant Joan de les Abadesses a càrrec del Sr. Marcel Miquel. L'acte tindrà lloc, a les dotze del migdia, al Palau de l'Abadia i es comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana de la Sardana, el Sr. Bartomeu Duran.

A les dues, hi haurà el Dinar de Germanor al restaurant Janpere, es poden adquirir els tiquets a l'Oficina de Turisme - Palau de l'Abadia a un preu de 23€. S'oferirà un menú que consta d'un primer plat, albergínies farcides de carn, lluç a la Basca, segon plat, i macedònica de fruita amb gelat de postres, plats acompanyats de pa, aigua, vi i cava.

A la tarda, al Passeig Comte Guifré, doble audició de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona i la Cobla Vila d'Olesa i a les deu del vespre, a la Plaça Clavé, el grup d'havaneres Els Pescadors de L'Escala posarà fi a la diada, amb una nit de sons mariners i rom cremat per a tothom.