TwitterFacebookYoutubeRSS

En els pròxims dies s'iniciarà la 2a edició dels Pressupostos Participatius de Sant Joan de les Abadesses. Es tracta d’un exercici democràtic a través del qual els veïns i veïnes de la vila podeu determinar el destí d’una part del pressupost municipal. Després de la bona acceptació i de la participació de l’any passat, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses incrementarà el pressupost màxim de les propostes fins als 50.000 euros

S'ha enviat un díptic a totes les llars on trobareu tota la informació i els terminis per participar en la primera fase, que serà del 7 al 27 de març de 2022, i també trobareu la mateixa informació i podreu fer propostes en línia a http://participa.santjoandelesabadesses.cat. Quan s'iniciï el procés, trobareu més butlletes als equipaments municipals, per si voleu fer més d'una proposta.

A més, us convidem a participar en una sessió informativa, que es farà el pròxim dissabte 5 de març, a les 12 h, a la Sala de Plens. En aquesta trobada, també es farà una petita dinàmica d’elaboració de propostes compartida. 

Sessió informativa i d'elaboració de propostes
📅 Dissabte, 5 de març de 2022 - 🕘 12 h
📍 Sala de Plens


Obertura del pas a la palanca de la Batllia

A finals de maig de l’any passat, en l’edició dels pressupostos participatius 2021-2022, vàreu escollir millorar la palanca de la Batllia, que feia temps que estava tancada perquè no complia amb les mesures de seguretat adequades. Va rebre 280 vots (un 61,3% de les persones que varen participar en la fase final la varen escollir).

El projecte sobre la palanca ha definit l’estructura i la solució més adequada, i en aquestes darreres setmanes ja s’hi està treballant, i el pròxim 2 d’abril, a les 12 h, s’obrirà oficialment. La nova palanca tindrà taulons nous, però també noves guies travesseres, cables d’acer trenat, nous tensors i un mallat de seguretat i baranes.

PALANCADetall d'un dels extrems de la palanca i els elements de seguretat

 PROJECTE PALANCA

El perfil del riu i el dibuix de la palanca