TwitterFacebookYoutubeRSS

foto_viviendas_01El proper divendres 18 d'abril, a les 13h tindrà lloc la inauguració de Vila Icària. L'acte comptarà amb la presència del president de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. José Montilla, l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, l'Il·lustríssim Sr. Ramon Roqué i el president de la Fundació Eduard Soler, el Sr. Francesc Solà.

Aquest equipament, absolutament singular en la seva concepció, permet viure i treballar en un entorn que afavoreix la creativitat i la innovació i representarà per a la comarca del Ripollès un fort impuls a la generació d'activitats innovadores.

Més informació a la web Soc Emprenedor 

La Fundació Eduard Soler i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses us conviden: el proper divendres dia 18 d'Abril a la Inauguració Oficial de Vila Icària, que com ja sabeu és el complex ubicat a Sant Joan de les Abadesses dedicat a emprenedors i joves empresaris que volen desenvolupar projectes empresarials amb futur.

Inaugurarà Vila Icària, el president de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. José Montilla, l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, l'Illustríssim Sr. Ramon Roqué i el president de la Fundació Eduard Soler, el Sr.Francesc Solà. A més de la directora del CIEM, la Sra. Anna Mates i altres personalitats i membres del gobern.

* Nota important: Als mitjans que vulguin assistir a l'acte els caldrà acreditació.

L'agenda d'actes és la següent:

12h: Arribada del President de la Generalitat de Catalunya a l'Ajuntament.

12-12.30h: Salutacions, signatura al llibre d'honor i reunió amb l'Alcalde.

12.30: Visita a peu per la Vila Vella de Sant Joan de les Abadesses.

12.55h: Desplaçament a Vila Icària.

13.00h: Arribada del President de la Generalitat a Vila Icària.

13.05h: Descobriment del monòlit de Vila Icària i explicació del seu significat per part del president de la Fundació Eduard Soler, Sr.Francesc Solà.

13.10h: Visita a les noves installacions.

13.20h: Parlaments:

  • de Benvinguda per part de l'Alcalde de St. Joan de les Abadesses
  • Parlament del President de la Fundació Eduard Soler
  • Entrega de premis al millor "Projecte emprenedor"
  • Parlament del President de la Generalitat de Catalunya

14.00h: Cloenda de l'acte.

   Sardanes i Aperitiu