TwitterFacebookYoutubeRSS
nyipnyap_webEl proper diumenge, 27 de març, s'inicia al Teatre Centre el Cicle d'Espectacles Infantils que enguany arriba a la seva vuitena edició.

El proper diumenge, 27 de març, s'inicia al Teatre Centre el Cicle d'Espectacles Infantils que enguany arriba a la seva vuitena edició. El Cicle acollirà aquest cap de setmana l'espectacle de teatre "Pastissers Professionals" a càrrec de la companyia Nyip i Nyap. El teatre acollirà aquests divertits pallassos que vénen a fer un pastís. No sabem si se'n sortiran però ens asseguren que ens faran passar una estona agradable amb un espectacle d'humor, dinàmic, entretingut i acabat de sortir del forn.

Aquest conjunt d'espectacles, amb un fort component educatiu fomenta la cultura i permet als infants conèixer les diferents disciplines. Enguany, són tres els espectacles, teatre, màgia i un especial per a la Diada de Sant Jordi. Aconseguint, d'aquesta manera assolir l'objectiu d'oferir una programació cultural variada per als més menuts.

La programació que s'estableix és la següent:

Diumenge 27 de març a les 12 del migdia – Pastissers Professionals de la CIA Nyip i Nyap

Diumenge 10 d'abril a les 12 del migdia – Això no és màgia, o si! A càrrec de la CIA Struc

Dissabte 23 d'abril a les 6 de la tarda – Conten cinc amb Sant Jordi de la companyia Anna Roca

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitza cada any aquest cicle d'espectacles amb el suport de la Diputació de Girona.