TwitterFacebookYoutubeRSS

cobertapavelloJa s’han iniciat les obres de millora en el pavelló municipal de Sant Joan de les Abadesses que consistiran en la substitució de la coberta del pavelló, que al marge de presentar greus problemes d’impermeabilització estava feta amb uralita, un material contaminant. Aquestes obres dotaran d’una major lluminositat l’interior del pavelló, ja que la coberta tindrà obertures de vidre. Al mateix temps es millorarà l’acústica del recinte i la seva insonorització atenent una antiga demanda dels veïns de la zona que es queixaven del soroll que sentien quan hi havia espectacles al pavelló. També s’aprofitarà l’obra per pintar les parets i canviar els sòcols de fusta que envolten la pista.
Aquesta no serà la darrera actuació de millora d’equipaments esportius que s’abordarà enguany ja que molt properament s’iniciaran les obres de remodelació de la coberta dels vestuaris de la piscina municipal.
Amb aquestes dues millores es completarà una legislatura que ha estat molt fructífera en quant a posada del dia d’instal·lacions esportives que presentaven un alt estat de deteriorament. Convé recordar que en els darrers tres anys s’ha remodelat la piscina municipal, s’ha construït una pista de pàdel, s’ha arranjat una pista de tennis i s’ha dut a terme una remodelació integral del camp de futbol que ha inclòs la instal·lació de gespa artificial. Precisament aquest dissabte tindrà lloc l’acte d’inauguració d’aquesta darrera obra.