fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Comunicació
  • Aquest gener s’iniciaran les obres de millora del polígon de Cal Gat

Aquest gener s’iniciaran les obres de millora del polígon de Cal Gat

Durant les properes setmanes s'iniciaran les obres del projecte de millora d'accés al polígon industrial de Cal Gat de Sant Joan de les Abadesses, entre el pont de la riera de la Pudor i el pont del riu Ter.

L'actuació consisteix en l'ampliació del pont existent sobre la riera de la Pudor, la reposició dels serveis i estructures existents que es vegin afectats per les obres, la prolongació de la xarxa d'abastament d'aigua potable, la construcció d'una xarxa de drenatge d'aigües pluvials, i la urbanització i pavimentació del vial que va des del pont de la riera de la Pudor al pont sobre el riu Ter. Aquesta urbanització inclou també, la senyalització vertical i horitzontal del vial, l'enllumenat públic i la instal·lació de baranes metàl·liques.

Gràcies aquesta actuació, el pont ampliarà la seva amplada en 3,5 metres i el vial també s'ampliarà i farà 11 metres d'amplada. Aquestes actuacions també inclouen l'enderroc dels murs existents i la seva reconstrucció per adequar-los a la nova estructura que hauran de suportar.

El finançament de l'actuació d'aproximadament 300.000 euros prové d'una subvenció de la Diputació de Girona, de l'aplicació de contribucions especials i de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

L'objectiu principal de la inversió és afavorir la mobilitat dels vehicles pesats dins del polígon i facilitar el gir dels camions en l'encreuament entre la baixada que dóna accés al polígon (venint de Ripoll) i el vial que dóna accés al polígon (venint de Sant Joan).

Aquestes obres permetran consolidar una part del polígon industrial de Cal Gat que encara no està urbanitzada. Durant les obres,que es preveu que s'allarguin quatre mesos, es garantirà, en tot moment, el pas de vehicles."

estat-actual-del-pont

Estat actual del pont

Descarrega la fotografia en alta resolució

 

tram-afectat-per-lactuacio

Tram afectat per l'actuació

Descarrega la fotografia en alta resolució