fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Comunicació
  • El director general de Joventut i la coordinadora territorial de Joventut han visitat aquest dimarts el Camp de Treball de Sant Joan de les Abadesses

El director general de Joventut i la coordinadora territorial de Joventut han visitat aquest dimarts el Camp de Treball de Sant Joan de les Abadesses

El director general de Joventut, Toni Reig, i la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior, acompanyats del president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i el regidor santjoaní de Joventut, Jordi Caparrós, han visitat, aquest dimarts al matí, el Camp de Treball que aquests dies s'està fent a la riera de l'Arçamala, on 24 joves n'estan fent tasques de recuperació i neteja.

Es tracta del 13è Camp de Treball que organitza el Grup Esplai Somnis amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan. De l'any 2000 al 2006 es varen recuperar 9 fonts del municipi; el 2007 es va crear un itinerari que uneix aquestes fonts; el 2008 es va treballar al gorg de Malatosca; el 2009, els torrents d'Oganes i de la Pudor; l'any 2012, la font de Toralles; i en el 2013, la font dels Enamorats.

NdP-201407-VISITA-JOVENTUTMembres del Grup Esplai Somnis han ensenyat les tasques fetes a Reig i Prior

El que es fa a Sant Joan és un dels 16 camps on hi participen prop de 400 joves a les comarques gironines. Girona és la demarcació on s'organitzen més camps de treball, la majoria impulsats per entitats locals arrelades al territori com és el cas del Grup Esplai Somnis, que l'any passat va celebrar el seu 20è aniversari.

Notícies relacionades:
CC del Ripollès: El president del Consell amb el director general de Joventut al camp de treball de Sant Joan