fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
 • baner app comerc2
 • baner covid 19
 • baner info covid 19 RD
 • Descarrega't l'aplicació de
  comerços i serveis

  Descarrega't l'aplicació de comerços i serveis
  MÉS
 • Continguts especials sobre la
  COVID-19

  Continguts especials sobre la
  COVID-19
  MÉS
 • Resum d'ajudes i dubtes sobre Covid19
  Agència de Desenvolupament del Ripollès

  Resum d'ajudes i dubtes sobre Covid19
  Agència de Desenvolupament del Ripollès
  MÉS

On puc aconseguir dades Covid-19 actualitzades?

Aquí trobareu enllaços a diferents pàgines que treballen les dades de Covid-19 per municipis, tant d'institucions com de mitjans de comunicació. També us recomanem escoltar i seguir les xarxes socials de l'Ajuntament, així com de La Veu, l'emissora municipal de la vila: Twitter, Facebook, Instagram i Telegram.

Dades de Salut per comarques: 
https://dadescovid.cat/

Dades de Sant Joan de les Abadesses, actualitzades amb dades de 3 dies abans (Televisió de Catalunya): 
https://www.ccma.cat/324/coronavirus/sant-joan-de-les-abadesses/municipi/09173116700/

Dades de Computational Biology and Complex Systems (BIOCOMSC): 
https://biocomsc.upc.edu/en/covid-19/catalonia-covid-catAgència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS):
https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/mapa-per-municipis/

Dades Obertes de Catalunya: Segregació per sexe i municipi: 
https://analisi.transparenciacatalunya.cat/Salut/Registre-de-casos-de-COVID-19-realitzats-a-Catalun/jj6z-iyrp

 

 

Desinfecció de carrers amb la màquina DISINFECT-500 de SODECA

Dilluns 11 i dimarts 12 de maig, els carrers i espais comuns de Sant Joan de les Abadesses seran desinfectats per tal de prevenir contagis del coronavirus amb la màquina DISINFECT-500, que ha dissenyat Sodeca Group, a través de tres empreses diferents (SODECA, PIDECA i ASMITEC) i que ha cedit als ajuntaments del Ripollès. El Consell Comarcal del Ripollès està fent la gestió d’aquesta màquina que està treballant de forma itinerant pels pobles de la comarca.

Continuar llegint

Necessites ajuda pel certificat digital i els formularis?

Els governs català i espanyol estan aprovant les ajudes als diferents col·lectius davant la situació de crisi generada per la COVID-19. Si no heu mai fet cap sol·licitud d’aquest tipus és possible que us faci falta un certificat digital per fer la tramesa. Un dels certificats que es poden utilitzar és l’idCAT. Es tracta d’un identificador digital que s'instal·la al vostre navegador tot garantint la vostra identitat a Internet i us permet accedir als diferents tràmits i gestions. L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses és una entitat de registre de l’idCAT, el que vol dir que tramitem aquest tipus de certificat electrònic. És un certificat equivalent al Cl@ve o al DNI Electrònic, però tenint en compte la situació actual, és el més senzill d’aconseguir o amb el qual us podem donar suport directe en la seva tramitació.

Continuar llegint

Preguntes i respostes sobre la reobertura de comerços i serveis professionals

A partir del 4 de maig inclòs, s’ha autoritzat la reobertura al públic dels locals i establiments de comerç al detall (botigues) i de serveis professionals (reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etcètera), inclosa la restauració i l’hostaleria, amb determinades condicions de seguretat. Us adjuntem el document amb les principals preguntes i respostes relacionades amb aquesta mesura de la fase 0 de desconfinament.

FAQ sobre la reobertura de comerç al detall (botigues) i de serveis

Sortida a l'exterior per fer activitat física en la FASE 0

A partir del 2 de maig, s’ha autoritzat que la població en general, a partir dels 14 anys inclosos, faci activitat física no professional a l’aire lliure (esport individual i passeig). Aquest permís és complementari a l’autorització de passeig dels menors de 14 anys, vigent anteriorment. A continuació us adjuntem informació sobre aquesta mesura, i també us enllacem al document de preguntes i respostes sobre aquest tema publicat pel Departament d'Interior i Protecció Civil.

Continuar llegint