fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Festival del Comte Arnau 2022

El Festival del comte Arnau és un certamen anual de programació cultural inspirat en el mite del Comte Arnau que se celebra cada mes de juliol i agost des de l'any 1995.

Un estiu més, el comte Arnau i les seves diverses interpretacions artístiques seran el nexe de les propostes culturals de Sant Joan de les Abadesses, en una proposta d'activitats que relacionen el nostre patrimoni arquitectònic, la nostra història i les nostres llegendes i tradicions. Un festival únic en què els espectacles tenen lloc al mateix espai on també transcorren les llegendes que els inspiren. Com sempre, la recepta portarà dansa, teatre i música, i estrenarà una obra inèdita relacionada amb el comte.

El comte Arnau tornarà a aparèixer durant les nits d'estiu a Sant Joan de les Abadesses. Enguany, la cita arriba a la seva vint-i-setena edició, per celebrar-ho, s'han programat tres espectacles musicals. Sopa de Cabra, Priorart Ensemble, The Swimming Boys Quartet amb Sophie Allen i The Rusties Blues Band són els noms propis d'una edició que arrancarà amb la conferència La força de les veus femenines en “El comte Arnau” de Maragall a càrrec de Ronald Puppo el dia 2 de juliol de 2022, a les 18 h, al Palau de l’Abadia.


27è Festival del Comte Arnau

DEL 9 DE JULIOL AL 25 D’AGOST

2022

FCA-2019