TwitterFacebookYoutubeRSS
[widgetkit id=117]

El SAT-Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses ha preparat una programació especial d'espectacles de primer nivell per a la tardor de 2018. S'hi podrà veure a Manu Guix, Jordi Boixaderas i Laura Conejero, Roger Mas, Gemma Humet i Toti Soler, i el Quartet Mèlt. A més de les entrades que podeu comprar de cada espectacle, teniu a disposició la possibilitat de comprar dos tipus d’abonament. Un per assistir a tres propostes (10% de descompte), i un altre per assistir a totes (20% de descompte).

 

  

Organitza:

             

Col·labora:

logo-sat                          

 

L’entitat:

El SAT-Teatre Centre és l’associació que gestiona el local. Té prop de 130 anys i està lligada a l’Associació Catòlica de Pares de Família. Durant la seva trajectòria ha portat als escenaris clàssics catalans com els Pastorets, el Retaule del Flautista, L’hostal de la Glòria, El Comte Arnau…, però també s’ha atrevit amb les adaptacions de musicals com Martin Guerre, Els Miserables, Cats, Jesucrist Superstar… Actualment compta amb una important escola de teatre que assegura la continuïtat del teatre local amateur. 

Facebook SAT-Teatre Centre         ·         Twitter SAT-Teatre Centre


L’edifici:

El Teatre Centre forma part de l’immoble del Centre Catòlic, situat al número 6 del passeig Comte Guifré, que va ser construït el 1897-1899. Sempre ha tingut cafè, teatre i sales de reunions, però durant aquests anys s’ha distribuït de moltes maneres diferents. La façana, però, ha canviat molt poc durant aquest temps i forma part del catàleg de béns locals protegits. Durant la Guerra Civil, l’edifici fou confiscat i convertit en la seu del POUM. L’any 1963 es va dur a terme una rehabilitació molt important que va conformar l’aspecte actual i el cos del teatre.