TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest dijous 16 de juliol, a les 19.30 h, es va fer el sorteig al qual optaven tots els santjoanins i santjoanines que varen comprar flors i plantes a les floristeries de la vila i que havien dipositat una o més butlletes en fer la compra durant aquests últims mesos. Les guanyadores i guanyador d’enguany han estat: Carme Rodríguez, Ángela de la Fuente i Antoni Font a la Floristeria Heura, i Aspiración Santoro, Anna Barceló i Montse Orriols a la Floristeria El Pont Vell.

El sorteig, organitzat per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i amb la col·laboració de les dues floristeries, s'emmarca dintre del programa i concurs d'àmbit nacional Viles Florides (en el que Sant Joan de les Abadesses ha estat guardonat amb dues Flors d'Honor en les tres primeres edicions) i que enguany comptarà amb 68 municipis participants i prop de 250 iniciatives entre espais públics, col·lectius florits, racons florits i llars florides, en les categories paral·leles al certamen. Els reconeixements d’enguany s’entregaran el pròxim 9 de setembre a Sant Hilari Sacalm, població guardonada l’any passat amb el màxim reconeixement.


Viles Florides
El Programa Viles Florides, representa una oportunitat per reflexionar sobre la gestió dels jardins de Sant Joan i afavorir la feina feta fins ara, per tal de millorar-la i aconseguir que junt amb la implicació ciutadana respectem i prenguem consciència del valor dels nostres espais verds. Perquè el nostre entorn diu molt de nosaltres, influeix en el nostre benestar personal i col·lectiu i ens projecta de cara a l'exterior.

Per a més informació podeu visitar:
www.vilesflorides.cat

FOTO: Les responsables de les dues floristeries santjoanines amb la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sandra Soler

201507 CONCURS-VILES-FLORIDES-2-of-2

201507 CONCURS-VILES-FLORIDES-1-of-2