TwitterFacebookYoutubeRSS

En aquesta pàgina hi anirem afegint tota la informació que creiem que pot ser interessant per a totes aquelles persones que tinguin l'entrada per assistir al Clownia Festival. Consulteu-la regularment perquè hi anirem introduint informació fins al mateix dia del festival.

Com arribar a Sant Joan de les Abadesses?

Sopar popular del dijous 25

Mapa de serveis de Clownia i establiments col·laboradors

Consells de seguretat

Programació de Clownia

Notícies d'última hora


Com arribar a Sant Joan de les Abadesses?

La forma més senzilla d'arribar al nostre poble, i la que recomanem, és venir amb transport públic. Ho podeu fer viatjant fins a Ripoll amb la línia R3 de Rodalies de Renfe. Un cop a Ripoll, podeu continuar el trajecte amb la línia de bus interurbà de la companyia TEISA, que ha reforçat el servei durant els dies del festival per poder arribar al nostre poble. 

Recordeu que des de l'1 de gener de 2015 el Ripollès s'ha integrat al Sistema Tarifari Integrat. El Pack “Ripollès-Barcelona” (52€, 5.20€ el viatge) està format per un abonament de 10 viatges de Rodalies de Catalunya o una targeta recarregable de TEISA i una targeta integrada T-10 d’una zona. L’abonament de 10 viatges de Rodalies de Catalunya o de TEISA permet realitzar el primer tram del trajecte en tren o autobús fins a Barcelona i, amb la targeta integrada T-10 d’una zona, es pot continuar el desplaçament utilitzant altres modes de transport integrats (metro, autobús, ferrocarril o tramvia) fent fins a tres transbordaments, sempre que sigui dins la primera corona tarifària, i validant la targeta en cada transbordament. A més és multipersonal, i podeu compartir-la sempre que viatgeu junts. Pel trajecte Barcelona a Sant Joan de les Abadesses, cal treure un nou bitllet a Ripoll (1.70€).


Per arribar des de Barcelona també ho podeu fer amb el servei que ofereix TEISA, que també es pot fer amb aquesta T10 multipersonal i sense transbordaments (52€, 5.20€ el viatge). Tot i això, hi ha menys serveis i cal reservar prèviament els bitllets a les seves oficines. Per a més informació i reserves teniu els telèfons 93 215 35 66 (Barcelona) i 972 74 71 81 (Camprodon). També es pot arribar a Sant Joan de les Abadesses amb TEISA des de Girona i Olot.



PREUS DELS VIATGES:

AUTOCAR:

Barcelona - Sant Joan de les Abadesses: 10.45€ (5.20€ amb una T10 de 7 zones)
Girona - Sant Joan de les Abadesses: 11.30€
Olot - Sant Joan de les Abadesses: 4.10€

Per a altres orígens de trajecte, consulteu la web de TEISA


TREN + AUTOCAR

Barcelona - Ripoll (Renfe): 8.40€ (5.20€ amb una T10 de 7 zones)
Autocar Ripoll - Sant Joan de les Abadesses (TEISA): 1.70€



Enllaços d'interès:

Rodalies RENFE
Horaris dels busos entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses TEISA 
Línia regular Camprodon - Ripoll- Vic - Barcelona TEISA
Informació sobre el Sistema tarifari integrat


Sopar popular previ a Clownia

El dijous previ a Clownia (25 de juny) hi haurà un sopar popular per a tothom qui vulgui agafar forces abans del festival, a la plaça Major. El sopar començarà a les 21h i no cal incriure-s'hi prèviament. No es tracta d'un sopar amb preu tancat, sinó que depèn del que volgueu menjar.


Mapa de serveis de Clownia

Us recomanem que us el descarregueu als vostres telèfons per tenir tota la informació sempre a sobre.

201506 INTERIOR-DIPTIC-SERVEIS

201506-EXTERIOR-DIPTIC-SERVEIS

 

Novetats d'última hora?

Si voleu estar atents a possibles canvis d'última hora o d'informació d'utilitat sobre el festival, podeu seguir les xarxes socials de Clownia, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, i els de La Veu de Sant Joan. També pots escoltar l'emissora pel 107.4FM o per internet.


Consells de seguretat:

  • Abans d’anar-hi estigueu atents a les informacions oficials que emetin les autoritats sobre l’esdeveniment, així com les que apareguin als mitjans de comunicació. 

  • És important que porteu roba còmoda i adequada. Tingueu en compte també que el calçat que porteu us protegeixi bé els peus, ja que és la part del cos on es produeixen la majoria de les ferides.

  • Aneu-hi ben hidratats.

  • Tingueu localitzades les sortides d’emergència o les vies d’evacuació i estigueu atents a les indicacions del personal de seguretat.

  • Si aneu acompanyats o en grup, acordeu un punt de referència on tornar-vos a reunir en cas que us separeu o us perdeu.

  • Porteu la documentació a sobre. Si aneu amb nens porteu-los a coll o de la mà. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb impediments.

  • En el cas d'assistir-hi amb nens, gent gran i persones amb discapacitat, prepareu una fitxa amb les seves dades i un telèfon de contacte, i feu que la portin en un lloc visible per si es perden.

  • En entrar o sortir no us atureu davant de les portes.

  • En concentracions massives a l'exterior, si teniu la sensació d'estar atrapats o sense sortida possible, busqueu una ubicació alternativa on pugueu localitzar una via d'evacuació.

  • No pugeu a les baranes, reixes o d’altres elements inestables que puguin ser perillosos.

  • Una vegada finalitzat l’esdeveniment, abandoneu el lloc de forma ordenada, respectant l’ordre de sortida i seguint les indicacions dels serveis de seguretat. No oblideu els vostres objectes personals.

  • Mantingueu la calma i estigueu atents a les indicacions dels serveis d’emergència. Si sou en un recinte tancat, dirigiu-vos a les sortides pels llocs indicats sense aturar-vos. En cap cas torneu enrere. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres, ja que podríeu provocar situacions molt perilloses per a la gran quantitat de persones que n’hi ha concentrades. Una vegada estigueu en una zona segura, si no trobeu alguna persona informeu-ne els serveis d’emergència.