TwitterFacebookYoutubeRSS

El SAT Teatre Centre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha programat una nova sèrie d’espectacles sota el paraigua del 2n Cicle de Tardor, una iniciativa que busca acostar espectacles de qualitat als santjoanins i santjoanines i també del Ripollès. En aquesta segona edició, hi haurà tres propostes ben diferents.

DISSABTE 2 DE NOVEMBRE - TOTS ELS DIES SÓN NITS
Palau de l'Abadia
L’espectacle 'Tots els dies són nits' és una mescla de poemes de William Shakespeare acompanyats de música en directe. Es tracta del cinquè espectacle d’aquest tipus que produeix UiU Promotors i il·lús teatre, sota la traducció, el guió i la direcció de Jordi Fité, sempre amb músics i actors de primer nivell. En aquest cas, l’actor que posarà veus als sonets és la de Joan Carreras, i l’acompanyaran Marina Prades a la veu i al violí, i Mateu Peramiquel al piano.

201910 ILLUS TEATRE

 

DIUMENGE 10 DE NOVEMBRE - SCHUBERT I EL QUINTET PER A DOS VIOLONCELS:
EL SO DEL SILENCI

Palau de l'Abadia
El diumenge 10 de novembre, el Palau de l’Abadia també acollirà el Quartet Calders amb Guillem Pareja, que interpretaran Schubert i el quintet per a dos violoncels: el so del silenci. El projecte Schubert Camerata neix l’estiu del 2017 a Barcelona. Està integrat per cinc joves músics apassionats per la música de cambra i amb un objectiu molt concret: fer front a una de les obres més grans del repertori cambrístic, el quintet per a cordes de Franz Schubert (1797-1828). Des de l’inici han estat guiats pel director d’orquestra Jordi Mora. L’obra, acabada d’escriure l’any 1828, no va ser acollida amb molt d’entusiasme per part de l’editor i Schubert només va poder escoltar-ne un assaig privat a l’octubre, un mes abans de morir. No va ser fins el 1850 que aquesta obra va ser redescoberta i interpretada en públic (vint-i-dos anys després de la mort del seu compositor) i va romandre sense publicar tres anys més.

201910 quartet calders

 

DISSABTE 14 DE DESEMBRE - JUDIT I MERITXELL NEDDERMANN & BAND: NADALES
Teatre Centre
Per últim, el dissabte 14 de desembre, aquesta vegada al Teatre Centre, serà el torn de Judit i Meritxell Neddermann. Nascudes en una família de músics, les dues germanes s’han fet un espai dins del panorama musical català amb camins diferents, però en aquesta vegada s’uneixen per interpretar cançons de Nadal. La Mertixell Neddermann es va formar a l'escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments està preparant el seu primer disc. La Judit ha publicat tres discos a través dels quals ha anat fent passes fins a arribar a gaudir del reconeixement tant de públic com de programadors a la seva feina.

La venda d’entrades es fa a l’Oficina de Turisme i una hora abans de cada espectacle, a la taquilla de cada lloc. Tots els dies són nits i el concert de les germanes Neddermann tenen un cost de 15 €, i el del Quartet Calders, 12 €.

201910 neddermanns