TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim 23 de novembre es presentarà a Sant Joan de les Abadesses el llibre Entre Murs de Marta Segura Cloquell. La conferència es farà a la sala Abat Arnau de Vilalba del Palau de l’Abadia a les 6 de la tarda. La presentació anirà a càrrec de l’historiador santjoaní Eusebi Puigdemunt.

Entre Murs és una novel·la, publicada per l’editorial Fonoll aquest any 2019, que s’ambienta en la Barcelona emmurallada del segle XVIII. El llibre narra la doble moral d’aquells que són capaços de fer qualsevol cosa per preservar la fe en l’església cristiana en una època en què la societat comença a rebre estímuls per una visió més científica del món.

Els personatges protagonistes de l’obra són Faust, confrare de la Puríssima Sang, i la seva criada Tuies. Ella serà qui descobreixi, a poc a poc, el mal que habita en algunes persones que, tot i mostrar-se properes, poden ser desconegudes.


Sobre l’autora

Marta Segura Cloquell és llicenciada en filologia catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona. També té estudis superiors de guitarra i composició musical i exerceix de professora de llenguatge musical. L’any 2010 es va matricular a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès on ha estat cursant diverses assignatures. El 2011 va obtenir, amb el conte M’endinso en la boira, el primer premi en llengua catalana del concurs El Laurel, de l’associació literària La Mordida. Entre Murs és la seva primera novel·la.


Dissabte 23 de novembre – 18 h
Presentació del llibre Entre Murs de Marta Segura
Palau de l’Abadia – Sant Joan de les Abadesses

201911 ENTRE MURS FOTO