TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dissabte 7 de desembre, Sant Joan de les Abadesses començarà el compte enrere per a les festes de Nadal amb un mercat de productes artesans i nadalencs, espectacles i activitats per a tota la família. El Mercat de Nadal estarà situat durant tot el dia a la plaça Anselm Clavé i les parades s’obriran a partir de les 10 del matí.

Pels infants es faran espectacles com malabars i bombolles gegants durant tot el dia a càrrec de CercaCric, una companyia que portarà com a activitat principal un taller de circ a les 11 del matí. A partir d’aquella hora i fins a les 13 i de 16 a 18 hores, hi haurà una taula d’intercanvi de joguines amb la col·laboració de la Fundació MAP. Daniela Peñalva impartirà un taller de maquillatge a la tarda, de 16 a 18 hores, que acabarà amb una xocolatada popular i amb un sorteig entre els clients de la Unió de Botiguers.

El Mercat de Nadal és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l’Ajuntament d’Ogassa i la Unió de Botiguers de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Fundació MAP. 

201912 MERCAT DE NADAL