TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim 14 de desembre, l’escriptora olotina Rosa Torrent serà a Sant Joan de les Abadesses per presentar el seu nou llibre Segones Oportunitats (2019, Editorial Gregal). L’acte es farà a la sala Abat de Vilalba del Palau de l’Abadia a les sis de la tarda. Durant la presentació, l’actriu Paula Arbós recitarà alguns fragments de la novel·la. Tot seguit, hi haurà un col·loqui a càrrec de l’autora Rosa Torrent i Montse Boix.

Segones Oportunitats és una novel·la ambientada a la ciutat d’Olot del segle XXI. La protagonista és una nena de deu anys, la Xesca, que anirà descobrint els secrets que amaga la seva família. Una història de traïcions i infidelitats marcada pel misteri que envolta la mort del seu avi Ciscu.

Rosa Torrent

Rosa Torrent i Roura va néixer a Olot l’any 1959, on encara viu. És catedràtica de llengua i literatura anglesa i professora d’aquest idioma a l’institut Montsacopa de la ciutat. Al llarg de la seva carrera professional com a escriptora, Torrent ha publicat diversos llibres: Rosa del desert (Columna, 2004), guanyador del Premi Miquel de Palol 2004; A casa (Free Minds, 2013); Il·lusionisme, guanyador del Premi Joan Teixidor de poesia 2014 (Viena Edicions); Peixos de colors (Edició de bibliòfil per Elies Plana, 2005) i El Trencanous i el rei dels ratolins del Fluvià (Harmonia, 2006), on va escriure una cantata per a música de Txaikovski.

201912 Cartell SegonesOportunitats 2019