TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim 28 de desembre, l’actor Valentí Maymó serà a Sant Joan de les Abadesses per representar l’espectacle Poema de Nadal, amb dramatúrgia de Jordi Lara. La funció, en què l’artista recitarà el clàssic de Josep Maria de Sagarra, es farà al Palau de l’Abadia a dos quarts de 7 de la tarda.

Poema de Nadal és una representació teatral de la companyia Bubulina Teatre que posa pocs elements damunt l’escenari per centrar l’atenció en el poema. L’obra ens trasllada a la dècada dels anys 20. Lidera l’escena un personatge ben vestit que acaba de fugir d’un àpat familiar i arriba a les golfes d’una casa vella. Allà, hi retroba alguns objectes de la seva infància: una ràdio amb cançons antigues, un bressol, unes figuretes de pessebre, una tenora i un vell acordió. Els elements li recorden el passat i envaït per l’emoció i la nostàlgia, comença a recitar de memòria el Poema de Nadal. Maymó acompanya els versos amb la música en directe que pot crear amb la tenora i l’acordió que té en escena.

Valentí Maymó
Valentí Maymó és un actor, rapsode i músic nascut a Sabadell que de la mà de diferents companyies teatrals representa espectacles itinerants adaptats a l’espai. A banda de participar a la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses i a les Serenates amb la cobla Jovenívola de Sabadell, Maymó ja va actuar l’any passat al nostre poble amb Camins del paradís, també amb obra poètica de Jacint Verdaguer.