TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja es poden consultar les bases del X Certamen Literari Joan Maragall, organitzat per l'Ajuntament i l'Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. Com en les edicions anteriors, el certamen continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en català tant de l'alumnat de l'escola com de qualsevol autor adult.

En la categoria escolar hi haurà premis als millors rodolins, contes breus, poesies o relats d'infants de 1r de Primària a 4t d'ESO. Els guanyadors rebran un llibre i un diploma, i els finalistes, un obsequi. En la categoria d'adults, el primer premi de cada modalitat serà de 200 € i un diploma per a cadascuna de les modalitats. Els finalistes majors d’edat rebran també un llibre, un diploma i un àpat per a dues persones en un dels restaurants de la vila.

El jurat estarà format per professionals de l'educació i de la comunicació, i un membre de l'AMPA de l'IE Mestre Andreu. Les bases completes poden consultar-se a la pàgina web de l’ajuntament www.santjoandelesabadesses.cat o es poden recollir en format paper a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses. El termini per presentar els treballs finalitza el dijous 19 de març. La data del lliurament de premis de la categoria d'adults s’anunciarà més endavant. Pel que fa al lliurament de premis de la categoria d'escolars, tindrà lloc al Teatre Centre el dijous 23 d’abril, a les 10:30 h. Serà durant aquesta jornada que els escolars rebran els diferents premis mentre es farà una lectura de les seves obres.

CONSULTA LES BASES

X Certamen Literari Joan Maragall
Fins al dijous 19 de març de 2020: Recepció d'obres
23 d'abril - 10.30 h - Al Teatre Centre: Entrega de premis de la categoria escolars
*La data d’entrega de premis de la categoria adults es concretarà més endavant.

202001 certamen literari cartell 20