fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La Vila
  • Notícies
  • 12 de juliol, presentació del XIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau al Liceu

12 de juliol, presentació del XIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau al Liceu


El proper dissabte dia 12 de juliol tindrà lloc a les 12:00 h del migdia, la presentació del XIII Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
L’acte comptarà amb la presència de l’Honorable Sr. Joan Manuel Tresserras i Gaju, Conseller de Cultura, el Sr. Ramon Fontdevila Subirana, Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, el Sr. Ramon Roqué i Riu, alcalde de Sant Joan de les Abadesses, i la Sra. Montserrat Tallant Descamps, regidora de cultura de l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.
Durant la presentació del XIII Cicle es farà una breu sinopsi dels espectacles que s’han programat. Per més informació llegeix l'article complet.

 

*26 i 27 de juliol a les 10 de la nit
Claustre del Monestir de Sant Joan de les Abadesses
EL COMTE ARNAU DE JOAN MARAGALL
Posada en escena a càrrec del SAT
 

*2 d’agost a 2/4 d'11 de la nit
Claustre del Monestir de Sant Joan de les Abadesses
PONT D’ARCALíS I LES VIOLINES EN CONCERT
 

*9 d'agost a 2/4 d'11 de la nit
Claustre del Monestir de Sant Joan de les Abadesses
ESBART DANSAIRE FONTCOBERTA DE BANYOLES
“UN PASSEIG PELS PIRINEUS”
 

També es presentaran les diferents activitats que complementen el Cicle del Comte Arnau com ara el sopar medieval, Alimentem el Mite, que es durà a terme tots els dijous del 24 de juliol al 4 de setembre, la caminada nocturna que tindrà lloc el 23 d’agost organitzada per la Unió Excursionista, el Cicle gastronòmic “El Plat i Dolç del Comte Arnau” impulsat des de la Unió de Botiguers i els Itineraris guiats que ens donaran a conèixer els indrets que han forjat l’aparició del Mite del Comte Arnau.
L’acte es clourà amb la presentació del CD “El Comte Arnau”, i amb la interpretació en directe d’una de les peces enregistrades en el CD, a càrrec de Joan Crosas i Manel Camp.