fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Casals d'estiu 2020 a Sant Joan de les Abadesses

Ja està obert el període d’inscripcions als casals d’estiu de Sant Joan de les Abadesses. Com sempre, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses treballa conjuntament amb altres institucions i entitats per tal que el nostre poble i els seus infants gaudeixin d'activitats culturals, educatives i d'oci, entre el 29 de juny i el 10 de setembre. Com la resta d'activitats, dependran de la fase de desconfinament i de les mesures que s'apliquin en cada moment. L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, a més de posar-hi els seus equipaments com sempre, aquest any també es farà càrrec del sobrecost que pugui tenir el cost real derivat de la compra d'equips de protecció i de la limitació d'aforament per tal que el cost continuï sent interessant per a les famílies.

 Casal esportiu
 El primer a començar és el casal esportiu que organitzen el Consell Esportiu del Ripollès i l’Ajuntament, i que es fa del 29 de juny al 31 de juliol, destinat a l’alumnat de Primària, amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys. La inscripció s’ha de fer de forma telemàtica i hi ha temps fins al 19 de juny. Hi haurà un màxim de 50 nens i nenes per setmana, i hi ha la possibilitat d’apuntar-s’hi per setmanes, i l’horari serà de 9 a 14 hores. Té un cost de 55 euros setmanals. La realització del casal està condicionada a l’assoliment de la fase 3 de desconfinament.

Per a més informació, podeu consultar aquest díptic. La inscripció es pot fer des de la pàgina web http://inscripcions.ceripolles.cat

Casal de natura
També estan obertes les inscripcions al casal de natura que organitza el Centre d’Educació Ambiental Alt Ter (CEA Alt Ter) i l’Ajuntament, i que es farà entre el 29 de juliol i el 10 de setembre. Igual que el casal esportiu, també és possible apuntar els infants per setmanes. Cal un mínim de 20 inscripcions per poder fer cada setmana, i les places estaran limitades seguint les mesures sanitàries derivades de la pandèmia provocada per la Covid-19 que hi hagi en aquell moment. Les inscripcions es poden fer a la pàgina www.alt-ter.org. El preu per setmana és de 55 euros, amb una bonificació si hi ha més d’un fill o filla inscrits.