TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja està obert el període d’inscripcions als casals d’estiu de Sant Joan de les Abadesses. Com sempre, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses treballa conjuntament amb altres institucions i entitats per tal que el nostre poble i els seus infants gaudeixin d'activitats culturals, educatives i d'oci, entre el 29 de juny i el 10 de setembre. Com la resta d'activitats, dependran de la fase de desconfinament i de les mesures que s'apliquin en cada moment. L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, a més de posar-hi els seus equipaments com sempre, aquest any també es farà càrrec del sobrecost que pugui tenir el cost real derivat de la compra d'equips de protecció i de la limitació d'aforament per tal que el cost continuï sent interessant per a les famílies.

 Casal esportiu
 El primer a començar és el casal esportiu que organitzen el Consell Esportiu del Ripollès i l’Ajuntament, i que es fa del 29 de juny al 31 de juliol, destinat a l’alumnat de Primària, amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys. La inscripció s’ha de fer de forma telemàtica i hi ha temps fins al 19 de juny. Hi haurà un màxim de 50 nens i nenes per setmana, i hi ha la possibilitat d’apuntar-s’hi per setmanes, i l’horari serà de 9 a 14 hores. Té un cost de 55 euros setmanals. La realització del casal està condicionada a l’assoliment de la fase 3 de desconfinament.

Per a més informació, podeu consultar aquest díptic. La inscripció es pot fer des de la pàgina web http://inscripcions.ceripolles.cat

Casal de natura
També estan obertes les inscripcions al casal de natura que organitza el Centre d’Educació Ambiental Alt Ter (CEA Alt Ter) i l’Ajuntament, i que es farà entre el 29 de juliol i el 10 de setembre. Igual que el casal esportiu, també és possible apuntar els infants per setmanes. Cal un mínim de 20 inscripcions per poder fer cada setmana, i les places estaran limitades seguint les mesures sanitàries derivades de la pandèmia provocada per la Covid-19 que hi hagi en aquell moment. Les inscripcions es poden fer a la pàgina www.alt-ter.org. El preu per setmana és de 55 euros, amb una bonificació si hi ha més d’un fill o filla inscrits.