TwitterFacebookYoutubeRSS

El Consistori Juvenil de Sant Joan de les Abadesses va celebrar dilluns l’última sessió plenària d’aquest curs. Es va fer de forma telemàtica i varen participar-hi sis regidors i regidores d’aquest nou ens constituït el passat gener, la seva alcaldessa Jana Regué, però també l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; la regidora d’Ensenyament, Montserrat Tallant; els regidors Sergi Albrich i Elisenda Guillaumes, i representants del professorat de l’Institut Escola Mestre Andreu.

La sessió va servir per fer repàs a les accions que ha proposat el consistori, algunes de les quals no han estat possibles a causa de la pandèmia, però també es varen aprovar dues mocions noves. En la primera, es va acordar demanar al Centre d’Educació Ambiental Alt Ter que organitzés dues sortides a la natura que es faran la primera setmana d’agost, ja que enguany no ha estat possible recuperar l’acampada al Pla d’Estràngol. Es va aprovar per set vots a favor. La segona moció, aprovada per cinc vots a favor, un en contra i una abstenció va ser la de la contractació de dos espectacles per celebrar l’inici del curs vinent, enfortir els llaços entre la comunitat educativa i compensar les hores de convivència perdudes per la pandèmia. Se’n farà un a Primària i un altre a Secundària.

L’acte també va servir perquè la tècnica de Joventut, Anna Julvé, ensenyés l’apartat de la pàgina web de l’Ajuntament dedicat al Consistori Juvenil.

Tot i que les sessions plenàries s’han acabat, el pròxim 29 de juny es reuniran els joves, aquesta vegada de forma presencial, per fer un berenar i acabar de perfilar les dues propostes votades al ple. Tot i que el mandat de l’actual equip s’acabaria a principis del curs vinent, una possibilitat és que s’allargui, tenint en compte que no ha estat possible desenvolupar la seva acció de govern.

Els membres d’aquest equip de govern del Consistori Juvenil el formen Èrika Alarcón Gordillo, Roger Birosta Segura, Laura Briceño Rigat, Oriol Camprubí Vilalta, Abril Dorca Martínez, Max Fructuoso Canelles, Adrià Molero Carbonell, Jana Regué Guillaumes, Jon Serrano Cubí, Maria Terés Teixiné i Mariona Vila Descarrega.

202006 PLE CONSISTORI JUVENIL