TwitterFacebookYoutubeRSS

El Terra Gollut Film Festival torna dissabte 17 d’octubre a Sant Joan de les Abadesses, amb la inauguració de l’exposició El lamento Borincano del fotoperiodista Joan Guerrero. El mateix dia, en el marc de llargmetratges de cinema compromès, es projectarà, al passeig Comte Guifré, el film De Durban cap al futur, que s’estrena amb subtítols en català al festival.

El lamento Borincano és una exposició de quaranta fotografies que retraten la vida dels indis quítxues de l’Equador. El projecte està inspirat en la cançó del mateix títol que narra el camí que fa un camperol fins a la ciutat amb l’expectació de vendre la mercaderia, però torna decebut amb les mans buides. L’exposició és d’accés lliure i es podrà veure fins al 29 de novembre, al Palau de l’Abadia, de dilluns a dissabte, de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h, i els diumenges, de 10 h a 14 h.

El documental De Durban cap al futur (Sud-àfrica, 2020, 40 minuts), rodat durant la conferència internacional sobre la sida el 2000, s’estrena a Sant Joan de les Abadesses amb subtítols en català. La pel·lícula recull el testimoni de cinc activistes en punts geogràfics diferents (Sud-àfrica, Guinea, Espanya, Hongria i l’Índia) que treballen per assegurar el tractament contra la sida i una salut de qualitat per a la gent més vulnerable.

L'aforament de les dues activitats és limitat. Us podeu inscriure gratuïtament a registre.terragollut.com.

CARTELL EL LAMENTO BORINCAN