TwitterFacebookYoutubeRSS

Com cada any, el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, s’espera una gran assistència als cementiris per retre el tradicional record als difunts. Aquest any, és especial perquè en els darrers mesos hi ha moltes persones que no s’han pogut acomiadar dels seus familiars i amics com haurien volgut, amb motiu del coronavirus. Pel mateix motiu, us demanem que seguiu les mesures que s'han adoptat per minimitzar el risc d'infecció.

Durant aquesta jornada es produeixen situacions de concentració de persones on no sempre es permeten garantir les distàncies interpersonals entre persones no convivents. Per aquest motiu, i tenint en compte la situació de pandèmia que patim, es demana a totes les persones que segueixen aquesta tradició que extremin les mesures de seguretat amb els següents consells:

-Cal fer visites de forma esglaonada, intentant establir un recorregut per no creuar-se amb persones i respectant la distància de seguretat.

-És obligatori dur mascareta en tot moment, excepte les persones que n’estiguin exemptes

-Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans

-Es recomana l’ús de desinfectant abans i després de l’ofrena de flors als nínxols, especialment si s’utilitzen escales

-Es demana que les persones escurcin la durada habitual de l’estada al recinte del cementiri

Per tal d’orientar i ajudar a les persones assistents a fer saber o recordar aquestes mesures, la jornada comptarà amb el suport de la policia local i l’equip local de Protecció Civil.

202010 TOTS SANTS