TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest any, el patge de Ses Majestats no podrà recollir les cartes dels infants santjoanins en persona a causa de la pandèmia, ni es podrà fer cap espectacle familiar. Per continuar amb la tradició, però, el patge ha instal·lat un petit campament a dintre de l’absis de l’església de Sant Pol, amb un espai per deixar totes les missives, en una mena de bústia reial.

Es tracta d’un lloc especial i diferent, protegit de la pluja i del vent, però a l’aire lliure. Les famílies que ho vulguin, una a una, podran deixar-hi la carta i recollir una de les bossetes de paper amb dolços i un petit obsequi. Un cop tots els infants hagin deixat les seves cartes, el patge les recollirà i les entregarà als Reis d’Orient.

El campament estarà actiu el dissabte 2 i el diumenge 3 de gener, d’11 a 13 i de 17 a 19 hores, i l’accés es farà pel carrer de Sant Pol. Membres de l’equip de Protecció Civil de Sant Joan de les Abadesses tindran cura de l’accés per a què no hi coincideixi més d’una família i es respectin les mesures de prevenció de contagis de coronavirus. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, amb el suport de la Diputació de Girona i Protecció Civil de Sant Joan de les Abadesses.

En els pròxims dies es donaran els detalls de l’arribada dels Reis d’Orient, que també estarà adaptada a la situació que vivim.

202012 CARTELL PATGE 1x1