TwitterFacebookYoutubeRSS

El divendres dia 26 de febrer a les 18:30 la Biblioteca Josep Picola serà l'amfitriona per a tota Catalunya d'una sessió virtual del projecte "Balla'm un llibre" de les biblioteques públiques catalanes.  

La sessió consistirà en el visionament de l'espectacle de dansa de petit format Lo.Li.Ta, d'uns 30 minuts de durada, seguit d'un col·loqui amb els membres de La Taimada, companyia responsable de l'espectacle, a propòsit tant de la coreografia com del mateix llibre de Nabokov. No és necessari haver llegit el llibre per a poder participar.

A fi de poder seguir la sessió, caldrà connectar-se virtualment el dia 26 a les 18:30 a una sessió de Zoom a través de l'enllaç que la biblioteca us farà arribar el dia 25. A fi de facilitar el contacte amb les persones interessades, cal inscriure's a l'acte a través d'aquest formulari d'inscripció. 

Per a més informació, podeu contactar amb la biblioteca a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o del telèfon 972723019 de dilluns a divendres de 16:00 a 19:30 i dissabtes de 10:00 a 13:00

202102 CARTELL BALLAM