TwitterFacebookYoutubeRSS

“Dones: Mirades” de l’artista Monique Amy Girard és la mostra que acollirà el Palau de l’Abadia a partir del pròxim 6 de març i fins al 25 d’abril. L’exposició, que s’estrena a Sant Joan de les Abadesses, vol fer valdre el paper de la dona en la nostra societat amb un conjunt de retrats de personatges rellevants que han fet història, com Frida Kahlo o Greta Thunberg.



L’horari d’obertura de l’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h. L’aforament de l’espai serà limitat seguint les mesures sanitàries per la Covid-19 i, per accedir a la sala, serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic.

 

Monique Amy Girard
Monique Amy Girard (Nerac, 1944) és una artista francesa que s’ha dedicat especialment a la pintura, però també a l’escultura i al cinema, com a documentalista i escenògrafa. Va cursar els estudis a l’Escola d’Art i Decoració de la Rue Beethoven a París, entre els anys 1961 i 1962. El 1963 es va traslladar a Palma de Mallorca. Allà va continuar els seus estudis amb el pintor Xam i, més tard, amb J. Torrents. El 1976 va presentar la seva primera exposició individual al centre cultural de la Unió de Sóller.

Girard treballa diverses tècniques artístiques, com l’oli, el bronze o el fang i amb la dona com a tema principal. Les seves obres s’han pogut veure a galeries i centres d’art de diferents ciutats com Palma de Mallorca, Barcelona, Olot, Osca o París, entre d’altres. Al llarg de la seva trajectòria, ha obtingut diversos premis i distincions al nostre país, a França i a Suïssa.

L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges, de 10 a 14 h.

202103Cartell DonesMirades