TwitterFacebookYoutubeRSS

"Lluís Curós. Memòria" és la mostra de l’artista Lluís Curós i Morató (Olot, 1886-1979) que acollirà el Palau de l’Abadia a partir del pròxim 8 de maig i fins al 13 de juny. L’exposició vol ser un sentit homenatge a la seva persona i obra, al mateix temps que es vol reivindicar la seva vàlua immarcescible pel pas del temps.

Des del seu taller situat el carrer de Macarnau, 11, Curós va anar creant una obra influenciada pels escultors adscrits al noucentisme Josep Clarà, Joaquim Claret o Manolo Hugué, i també pel classicisme d’Arístides Maillol. Els darrers anys de la seva vida va tenir com a deixeble a l’escultora olotina Rosa Serra i Puigvert, que avui gaudeix d’un reconegut prestigi no només en l'àmbit de Catalunya, sinó també internacional. Serra n’ha recollit el testimoni i n’ha conservat obra i memòria.

La inauguració es farà el 8 de maig, a les 18 hores. L’horari d’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h. L’aforament de l’espai serà limitat seguint les mesures sanitàries per la Covid-19. Per accedir a la sala, serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic.

Del 8 de maig  al 13 de juny de 2021
Exposició “Lluís Curós. Memòria”
Palau de l’Abadia
Inauguració: dissabte 8 de maig  - 18 h