TwitterFacebookYoutubeRSS

El dissabte 31 de juliol a les 19 hores, s’inaugurarà una mostra d’Anna Bahí on s’exposa un recull de les seves fotografies més representatives, al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. A la planta baixa s’exposaran tres projectes de l’època autoretrat: Desconfiar (2009), Percepcions (2009) i Amnèsia (2010), i a la primera planta hi trobarem dos projectes de l’època de retrat: Silentium (2017) i Recordis (2020-2021). En total, prop de 15 fotografies d’aquesta artista banyolina amb projecció internacional, en la que el cos humà és el protagonista.

Anna Bahí

Anna Bahí (Banyoles, 1972) va estudiar fotografia aplicada al disseny gràfic amb l’artista-fotògraf Manel Esclusa a l’escola Eina de Barcelona. L’any 1997 va continuar la seva formació a l’Istituto Europeo di Design de Milà, des d’on va participar en exposicions col·lectives a Milà, Torí i a la fira del moble de Colònia (Alemanya). El 2002 va fer la seva primera exposició individual a Saragossa.

Després d’aquesta etapa va començar a participar en diferents mostres fotogràfiques a Barcelona i a Girona, així com a Itàlia i fires a Marbella i Buenos Aires. Va formar part de la programació 2017 d’exposicions temporals de la Fundació Vila Casas de Torroella de Montgrí, al Palau Solterra, dins el cicle Diàlegs amb la Col·lecció i, en aquell mateix any, i juntament amb el músic Xavier de Palau, va presentar també a l’Auditori del Palau Solterra, un projecte conjunt de fotografia i música “SILENTIUM” en format llibre d’artista d’edició limitada de 55 exemplars, que va continuar presentant a l’Instituto Italiano de Cultura de Barcelona i a les instal·lacions del Museu de Santa Maria della Scala de Siena (Itàlia), acte organitzat per l’Associazione Culturing de Siena. Darrerament ha fet col·laboracions artístiques amb fotografia, vídeos musicals, així com nous projectes fotogràfics i activitats didàctiques on col·labora i participa en la realització de diferents tallers i cursos de llengua italiana, art i fotografia.

Del 31 de juliol al 31 d’octubre de 2021
Exposició “RETRAT AUTO RETRAT”
Palau de l’Abadia - Espai Art l’Abadia
Inauguració: dissabte 31 de juliol - 19 h

L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges, de 10 a 14 h

Anna Bahí RETRAT AUTO RETAT min